Barion Pixel

Ez itt az Absolutely Woman Club!

A hely, ahol minden támogatást megkapsz, hogy végre megtaláld az egyensúlyt a női szerepeidben!

Az AW Club kapui jelenleg ZÁRVA vannak.

Iratkozz fel az értesítő listámra, hogy első kézből értesülhess a Club következő megnyitásáról!

Bemutatom neked az AW Clubot:

Számodra is kihívást jelent...

Ahelyett, hogy a csodákra várnál, inkább élesszük fel együtt a benned szunnyadó, sokoldalú szupernőt!

Miért hallgass rám?

Én is voltam ott, ahol most te jársz.

Pirner Alma vagyok, az Absolutely Woman CLUB alapítója. A női szerepek közti folyamatos zsonglőrködés közös tapasztalatunk.

Én is feleség, édesanya, dolgozó nő vagyok, aki nap mint nap kitartóan egyensúlyozik a számára oly fontos női szerepek között.

Ám ez számomra már nem jelent terhet. Legtöbbször élvezem a szerepeimet, és szinte minden napomat újraélném. Hogy lehet ez?

Megtanultam, sőt, egyedülálló rendszerbe foglaltam mindazt, ami a kiteljesedett élethez kell. Ez az Absolutely Woman módszer.

Előbb a saját életemben tökéletesítettem, aztán pedig továbbfejlesztettem, hogy Te is könnyen alkalmazni tudd. Hogy igazi nőként is lehess elégedett, boldog és kiegyensúlyozott.

Így született meg az ABSOLUTELY WOMAN CLUB

ami beindíthatja a változásokat – ha engeded!

A Clubban kurzusokkal és tudástárral segítünk, hogy megtaláld az egyensúlyt a női szerepeidben. Fejlődj és tanulj, ha éppen arra vágysz. Emellett pedig töltődj és szórakozz, élvezd az életet – hisz te már tudod, hogy enélkül az egész mit sem ér!

Önmagad gondoskodó legjobb barátnője vagy? Mert mi azok lehetünk az utadon. Az Absolutely Woman Club lehet a te magadra szánt időd.

Közelebb kerülhetsz a teljes élethez, amiről álmodsz. Megtanulhatsz tematizálni, priorizálni, mélypontokon átlendülni. Néha felülvizsgálva, hogy még mindig ez-e az utad. Folyamatos motivációval és mentorációval állunk melletted, én és a Club szakértői.

Üres tankból nem lehet adni. Teljesen természetes, hogy időről időre szükséged van töltekezésre, amiből mások (a családod, a párod, a barátaid) is profitálhatnak. Hiszen egy olyan NŐT kapnak, aki őket is feltölti, kiegyensúlyozza.

Abban támogatunk, hogy olyan nővé válj, aki…

TUDJA ÉLVEZNI az ÉLETET!

Mit nyújt az Absolutely Woman Club?

Közösség és támogatás

Folyamatos motivációt, mentorációt kapsz céljaid eléréséhez – és egy támogató, összetartó, előítéletektől mentes női közösséget is! Az Absolutely Woman Club tagjaként csatlakozhatsz a kizárólag klubtagok számára létrehozott zárt Facebook csoporthoz, ahol én is személyesen állok rendelkezésedre! A közösség ereje és támogatása hatalmas húzóerő lehet a nehezebb napokon. Egy igazi védőháló, mely megtart. A közösség olyan hely, ahol önmagad lehetsz.

Fejlődés és Énidő

Harmónia a tanulás és a szórakozás között – attól függően, hogy éppen mire van szükséged. A szakértői tartalmakon túl nagy hangsúlyt fektetünk a lelki egyensúly és a minőségi szabadidős tevékenységek beillesztésére a hétköznapokba.

Hozzáférés az AW tudástárhoz, kurzusokhoz és kihívásokhoz

Már a csatlakozásodkor 150+ videót és írásos anyagot bocsátunk rendelkezésedre a CLUBOT átszövő témákban – melyek közül kedvedre válogathatsz. Összértékük több mint 1.400.000 Ft.

Az összefüggő kurzusok a te világod? Vagy jól jönne egy több napos kihívás, hogy a tudás rögtön gyakorlattá váljon? Itt mindegyikre lehetőséged van, neked csak választanod kell!

A CLUB tudástára ráadásul havonta 4 új tartalommal bővül!

Mit mondanak mentoráltjaim az AW Clubról?

Fazekas Ilona
Tovább olvasom
Csak szenvedéllyel tudok beszélni a Clubról. Az anyagok hónapról-hónapra változatosak. Alma szenvedélye, elhivatottsága, maximalizmusa, adni akarása itt csúcsosodik ki. 4 új téma minden hónapban, amik tartalmasak, érdekesek, izgalmasak, szexisek. Sokszor készül még valami meglepetés, amire nem is számítottunk. Minden, ami csak érdekelhet egy nőt, ezt mind kendőzetlenül, szabadon és őszintén. Alig várom, hogy hónap eleje legyen és olvashassam, nézhessem, hallgathassam. Az anyagok fénysebességgel fejlesztettek az önismeret terén, és csak rajtam múlik, hogy ebből mit teszek magamévá. Az itt kapott tudás segít abban, hogy tényleg olyan nő váljon belőlem, amilyen valójában szeretnék lenni. Alma egy CSÚCS NŐ, aki ott segít, ahol tud, és kihozza még azt is belőlem, amiről nem is tudtam, hogy ott van. Hálásan Köszönöm!  A Club fantasztikus! A legjobb döntés volt, hogy csatlakoztam, itt a helyem!
Illés Mária-Dominique
Tovább olvasom
Amióta Club tag vagyok, sínen van az életem.  Az anyagok, a LIVE, a találkozó, hiánypótlóak, de emellett rajtam múlik, hogy mennyit hozok ki belőle. Ez baromi motiváló, mert abban segít, hogy felelősséget vállaljak a saját fejlődésemért/a döntéseimért. Én irányítom a saját életem. Vannak Club barátaim, és tudom, hogy már sosem leszek egyedül bármi történik. Alma csodálatos, közvetlen, seggbe rugós, mikor kell, szíve-lelke benne van mindenben, amihez nyúl. És igazi ízig-vérig Nő! Ő általa lett ez a Club olyan, mint egy virtuális otthon, a tagok által pedig megtelt élettel. Egy hely, ahol mindig önmagam lehetek, miközben a legjobbat hozom ki magamból. Köszönöm!
Papp Anita
Tovább olvasom
A lehető legjobb döntés volt az életemben, hogy csatlakoztam a Clubhoz. Fantasztikus csapat, segítőkész, motiváló tagokkal… Rengeteg új embert ismertem meg, és folyamatosan jönnek újak… Az anyagok érthetőek, hasznosak. A Club elindulása óta az edzések rendszeresek lettek az életemben, folyamatosan olvasok, tanulok, odafigyelek magamra, alakulok, változom… Figyelem az embereket magam körül, türelmesebb és nyitottabb vagyok, és ami a legfontosabb a párkapcsolatom is lassan kikúszik a gödörből. :)
Alma fantasztikusat hozott létre a Club megalapításával. Köszönöm, hogy Hozzátok tartozhatom!

Kenyeres Adrienn véleménye az AW Clubról

Károlyfi Edit véleménye az AW Clubról

Pölös Zsófia véleménye az AW Clubról

Floch Bernadett véleménye az AW Clubról

Magyar Beáta véleménye az AW Clubról

Lollok Zsuzsanna véleménye az AW Clubról

Zrak Judit véleménye az AW Clubról

Watsing Dóri véleménye az AW Clubról

Szakértők, akikre számíthatsz:

Pirner Alma

AZ ABSOLUTELY WOMAN CLUB ALAPÍTÓJA

„Az elmúlt 19 évben rengeteg tudást és tapasztalatot szereztem, melyek által megértem a nők kihívásait és nehézségeit. Segítséget és támogatást tudok nyújtani, hogy megtalálják saját útjukat, ezáltal harmonikusabb életet élhessenek, mely a környezetük javára is válik.

Nagyon kevesen születtünk úgy, hogy igazán meg tudjuk élni a nőiességünket, élvezzük és megfelelő módon használjuk azt. Azonban ez a folyamat tanulható, az út pedig nagyon élvezetes! Nincsenek sémák és metódusok, melyek mindenkire egyaránt ráhúzhatóak. Az AW módszernek az a lényege, hogy elfogadja, mindenki teljesen egyedi. Ezért a megoldások is személyre szabottak.

Építsd fel a saját világodat, melynek Te vagy a Királynője. Nem királyné, nem királylány, és nem is királykisasszony. Hanem egy igazi KIRÁLYNŐ, egy IGAZI ABSOLUTELY WOMAN.”

Ebben segít neked velem együtt Magyarország kiváló szakértői, akikkel találkozhatsz az Absolutely Woman CLUBBAN.

YURKOV Kovács Orsolya

nemzetközi stílustanácsadó

Szabó Doris

Szépségmentor, író, a Lélekkontúr című könyv szerzője

Bolya Imre

karizma tréner

Bartha Ákos

élelmiszerbiológus, táplálkozáskutató

Bojti Andrea

klinikai gyermek- és ifjúságpszichológus

Gálik Klára

stressz detox és légzéstréner, meditációs és mindfulness tanár

...és még sokan mások, akik támogatnak és segítenek az utadon.

Mit mondanak azok, akik már dolgoztak velem?

Alma minden mozdulatával, és minden gondolatával tanít. Nőiességet, finomságot, kifinomultságot, kiegyensúlyozottságot. Inspiráló vele dolgozni, a harmóniára ösztönöz. Míg mi, a Yurkov Stílustanácsadó Szalonban kívülről, a megjelenés oldaláról dolgozunk befelé, és tanítjuk meg a Nőknek, hogyan tudják igazán megmutatni magukat, a nőiességüket, Alma belülről dolgozik kifelé, és a finom, apró iránymutatásaival emeli a nőket. Almával dolgozni lélekemelő és motiváló.
Kovács Orsolya
nemzetközi stílustanácsadó – YURKOV
Almával a Beautyrobic kapcsán kerültem kapcsolatba, ami azóta is tart. Imádom a maximalizmusát és azt, hogy ha valamit a fejébe vesz, azt lépésről lépésre véghezviszi, legyen bármilyen nagy terv is. Imádom a rendszerezett gondolkodását, és azt hogy bármikor, amikor találkozunk inspiráljuk egymást és ő tényleg az a Nő, akitől sok mindent lehet tanulni és aki nem csak beszél, de saját példájával hitelesen ő maga is véghezviszi, amiről tanít.
Békési Brigitta
Beautyrobic®-alapító, a WOW HATÁS című könyv szerzője
Pirner Almát megszeretni egy pillanat műve volt. Ez a találkozás hosszú évekkel ezelőtt történt, rengeteg dolog változott azóta az életemben és körülöttem, de Ő azóta is az egyik legfontosabb viszonyítási alap, ami a mindenkori testi-lelki egyensúlyomat illeti. Fixen időről-időre Almához fordulok segítségért és tanácsért, ha elakadok. Abban különbözik Ő minden más bombanőtől, coach-tól vagy trénertől, hogy önazonosságának ereje és kiegyensúlyozott aurája párosul egy elképesztően vicces és közben tekintélyt parancsoló személyiséggel.
Pálmai Anna
színművésznő
Alma ragyogó és sugárzó jelenség, akivel interjút készíteni éppúgy szeretek, mint együtt dolgozni. Megbízható, pontos, alapos és inspiráló – vagyis magával ragadó!
Szily Nóra
újságíró

Ezeken az alappilléreken dolgozunk együtt hétről hétre:

BELSŐ SZÉPSÉG, LELKI EGÉSZSÉG

A lelki egészséged mindennek az alapja. Anélkül nem fogsz tudni megbirkózni a kihívásokkal és felül emelkedni a problémákon.Ezért a belső fejlődésre és a stresszkezelésre legalább akkora hangsúlyt fektetünk a CLUBBAN, mint a külső szépségünkre!

ÉLETMÓD

A segítségünkkel kialakíthatsz egy olyan életmódot, mely hosszú távon is tartható és életed végéig elkísér. Étrendet, könnyen elkészíthető, családbarát fogások receptjeit és mozgás videókat is biztosítunk, hogy egészségesebb legyél és annak is érezd magad.

KÜLSŐ

A kulcs az igényesség és ápoltság, hogy megtaláld a saját stílusodat, mellyel tündökölhetsz. Élj a nőiességeddel és mutasd meg azt a világnak, amit szeretsz magadon! Öltözködés, szépségápolás, stílus, hogy jól érezd magad a bőrödben és hatást gyakorolj a külvilágra! Olyan nő lehetsz, akire emlékeznek.

IKIGAI – Találd meg a MIÉRT-edet!

Tudod, azt, ami miatt érdemes felkelned. Ami tovább lendít a nehéz napokon és holtpontokon. Ami miatt azt érzed egy nehezebb időszakban is, hogy van értelme az életnek.

KAPCSOLÓDÁS a KÜLVILÁGHOZ

Megmutatjuk, hogyan építhetsz új, gyümölcsöző kapcsolatokat. Megtanulhatsz jól kommunikálni – magánéletben és üzletben egyaránt. Képes lehetsz rá, hogy úgy érvényesítsd az érdekeidet, hogy az mindenkinek jó legyen.

PÁRKAPCSOLAT

Sikeresen működtetheted női energiáidat, melyek nemcsak a szívednek kedves férfira, de rád is visszahatnak, magabiztosabbá tesznek.. Párkapcsolatodba érzéki erők, új energiák költöznek. Élvezd a szexet és légy nyitott!

NŐI SZEREPEK

Jobban menedzselheted az idődet Anyaként, feleségként, társként, dolgozó nőként. Megtanulod a priorizálást és céltervezést, úgy, hogy közben az utat is élvezed. Hogy úgy lásd a saját életedet, ahogy neked jó!

ANYASÁG-CSALÁD

Tananyagaink segítenek a család harmóniájának kialakításában és fenntartásában. Ötleteket adunk a minőségi idő eltöltésére a számodra fontos emberekkel. Sőt, szakértőink abban is segítenek, hogyan kezelheted jól a gyermekedet.

A dolgozó nő – LADYBOSS

Saját vállalkozásról, önállóságról álmodozol? Meglépheted a rég áhított változtatást, mert kellő önismeretet, tudatosságot kapsz a változtatáshoz. Az Absolutely Woman módszer a munkában is megadja neked a döntéshez, tervezéshez szükséges szabadságot, bátorságot.

LIFESTYLE

Megmutatjuk, hogyan tudod úgy eltölteni az ÉNIDŐDET, hogy igazán lélekemelő legyen és új élményekkel gazdagodj!

Miért fogod szeretni ezt a közösséget?

Ez valóban működik, ők már tudják

Olvasd el a Clubtagok véleményét, akik nap mint nap alkalmazzák az Absolutely Woman módszert nőiességük megéléséhez, egy aktívabb, fittebb élet eléréséhez!

Somogyi Mariann
Tovább olvasom
Sokat jelent. Rendeződnek az irányvonalak, célok, lépések, döntések. Végre kezdem átlátni és kibogozni az időbeosztásom. És igen. Most már Én is számítok mindezek közepén, nem rendelem minden után magam a legutolsónak. Van ÉNidőm, rendszeres lett a tanulás az anyagokból, határozottabb és célorientáltabb lettem a munkámban. Szóval kell a Club, és kell a folyamatos fejlődés.
Toldiné Nagy Marianna
Tovább olvasom
A Club anyagai sokrétűek, mégsem lehet bennük elveszni. Szerintem ez is fontos. A havi 4 új anyag kényelmesen feldolgozható, mindig van min gondolkodni. Ezerszer inkább olvasom újra Alma anyagait, mint mondjuk egy női magazin cikkeit. Mikor a bónusz Club kártya megérkezett, volt a csomagban egy üzenet Almától: “Köszönöm, hogy a Csapat tagja vagy!” – nekem ezért már megérte csatlakozni. A Csapat tagja vagyok. Nem vagyok egyedül.
Kereki Enikő
Tovább olvasom
Számomra az első és legfontosabb, hogy Alma személyesen moderál, valamint Ő maga válaszol a kérdésekre, reagál a kommentekre. Biztonságban érezem magamat a Clubban és őszintén meg merem osztani a tapasztalataimat, de akár a félelmeimet és persze nem utolsó sorban a sikereimet is, a támogató és elfogadó közösségnek hála. Sajnos még egy kimeNŐn sem tudtam részt venni, mivel külföldön élek, de ennek ellenére is érzem a szeretetáradatot a Csajoktól.
Az anyagok szuper jó témákat ölelnek fel, és az életem bármely szegmensében tudok fejlődni. Sőt mi több, olyan tudásra is volt szerencsém szert tenni, amiről korábban nem is tudtam, hogy létezik pl. a szexualitás tekintetében. Ellenben már azt is megtapasztaltam, hogy mindig van hova fejlődni pl. az időbeosztás és priorizálás területén.
Watsing Dóra
Tovább olvasom
Hiába is vagyok sikeres az üzletben, ha NŐKÉNT nem érzem magam 10/10-esnek. Ez sok mindent vissza is fojt, ami viszont kell az üzlethez.
Pölös Zsófia
Tovább olvasom
A nőiesség és a munka háttérbe szorult, mert megszületett a kisfiam. Elvesztem, mint Nő, mint feleség. A legfontosabb az volt, hogy az Anya szerepből hogy jöjjek ki, és hogy tudjak vállalkozó nőként is lelkiismeret-furdalás nélkül hatékonyan létezni.
Komondi Évi
Tovább olvasom
Nem volt kérdés, hogy csatlakozom a Clubhoz, hisz tudtam, hogy Alma szívén viseli a nők sorsát, egy igazán motiváló személyiség, aki minden segítséget magad a nőknek, hogy kiteljesedjenek, megéljék nőiességüket, fejlesszék önbizalmukat, önmagukat. De álmomban sem gondoltam volna, hogy egy ennyire átfogó, sokrétű tudásanyag birtokába kerülök.  Sokat változtam, mióta a Club tagja vagyok, de még rengeteget kell fejlődnöm, tanulnom, ami sok munkával jár, de imádom minden percét, nagyon izgalmas ez az utazás, ami alatt egyre jobban megismerem önmagamat, és szép lassan elérem a kitűzött céljaimat. Fantasztikus ez a közösség nagyon örülök, hogy a tagja lehetek. 
Horváth Boglárka
Tovább olvasom
Nekem a Club talán a legjobbkor jött az életembe, amikor azt éreztem, hogy szét vannak esve körülöttem a dolgaim, nem találom a helyem és ötletem sincs, mit és hogyan csináljak tovább. Az online anyagok segítettek összerendezni a gondolataimat, és egységében látni azokat az ismereteket, amiket már tudtam, vagy magamtól rájöttem, de valahogy nem akartak összeállni. El kellett fogadnom, hogy minden folyamatában működik, ami kis lépéseket jelent minden egyes nap (és igen, van hogy egyes napokon nem tudsz előre lépni, de ez nem tragédia). Nekem nagyon nehéz, hogy újra egyenesbe állítsam magam, de a csoport és a havi online találkozók segítenek, hogy ne adjam fel, higgyek magamban, és tudom hogy meg tudom csinálni.  Örülök hogy itt lehetek, és megtapasztalhatom azt, hogy nem vagyok egyedül.
Bíró Nikolett
Tovább olvasom
Nekem nagyon sokat ad a Club tagság. Az új videók sokat segítenek a változatos itthoni tornában. A time management anyagot rendszeresen alkalmazom. A pussy fitness is fontos. Kapok folyamatosan egy képet arról, miben maradjak fókuszban és hogyan, a tanácsok által folyamatosan eszembe jut, hogy milyen téren hanyagoltam el magamat. Már nem felejtem el, hogy mindig relaxáljak is. Folyamatos motivációt kapok a cikkek által, mindig tanulok valami újat és hasznosat, fejlődök ezáltal. Mindig visszatalálok a célomhoz hónapról hónapra. Nagyon ki is kapcsolnak a cikkek, segít kijönni a mókuskerékből, ez nekem nagyon fontos. Szuper olvasni a lányok tanácsait, véleményét a csoportban.
Feróné Márton Enikő
Tovább olvasom
Ha valaki már aktívabb tagja az AW online közösségnek, akkor már sokat tett önmagáért. Viszont aki csatlakozik a Clubhoz, turbó sebességre kapcsolhat az önismeret és önfejlesztés terén! Szuper, támogató, inspiráló közösség egy nagyszerű mentorral! A havi új anyagok mindig újszerűek, izgalmasak, mindig kiderül, hogy még rengeteg tanulni valónk van  Egyszerűen jó itt lenni!
Floch Bernadett
Tovább olvasom
Ha van egy kis szabadidőm, vagy kevéssé vagyok motivált, mindig van mihez nyúlni, ami mindig fel tudja dobni az embert, és tudom, hogy valóban azt a minőséget kapom. Mindenkinek szüksége van egy vezetőre, és így, hogy én is elég sok ember kezét fogom, jó érzés, hogy valaki az enyémet is fogja, és jobb kedvre derít, amikor mély pontom van.

Csatlakozz az ABSOLUTELY WOMAN CLUBHOZ és élvezd a tagságodat!

CLUBTAGKÉNT hozzáférsz az AW tudástárhoz, kurzusokhoz és kihívásokhoz

A CLUB zárt felületén elérhető videók és írásos anyagok segítségével könnyebben veheted a hétköznapok kihívásait. Úgy alkottuk meg őket, hogy a sűrű időbeosztásodba is kényelmesen beilleszthesd az anyagokat. Vágj bele a változatos témákat felölelő összefüggő kurzusokba! Élvezd a szórakoztató és érdekes tartalmakat, vagy építs be új szokásokat a több napos kihívásoknak köszönhetően!

Élvezheted a közösség és a támogatás erejét

Az Absolutely Woman Club tagjaként csatlakozhatsz a kizárólag klubtagok számára létrehozott zárt Facebook csoporthoz, ahol én is személyesen állok rendelkezésedre.

Lesz Énidőd, mely által fejlődhetsz és töltődhetsz

Bebizonyítjuk neked, hogy a teljesítmény záloga a pihenés. Megmutatjuk, hogyan találhatod meg újra azt az énedet, aki szívből tud nevetni és igazán megéli a pillanatokat.

Részt vehetsz a havi tematikus ONLINE előadáson és LIVE coachingon, személyesen Almával, azaz velem 🙂

A LIVE-on havonta egyszer élőben beszélhetjük meg a tanultakat. Tapasztalatot cserélhetünk, értékes mentori tippeket kaphatsz a haladásodhoz. Minden hónapban egy adott témát dolgozunk fel. Ráadásul ajánlásokat is kapsz, hogy a tudástárból mivel egészítheted ki a tanultakat a havi témához kapcsolódóan.

3 havonta találkozhatunk is a KimeNőkön

Jól megérdemelt kimenő a közösség tagjaival. Együtt élünk át szellemben, lélekben feltöltő élményeket. Borkóstoló, koncert, színházi előadás, vacsora vagy VIP-mozi… Igazi élményekkel gazdagodunk. A KimeNŐ-t személyesen én szervezem, és bárki csatlakozhat – önköltségesen.

Az AW CLUB virtuális kártyával azonnali kedvezményeket élvezhetsz

Egy virtuális kártya, ami mindig emlékeztet arra, hogy egy igazán exkluzív közösség tagja vagy. A virtuális tagsági kártyát e-mailben kapod meg a csatlakozás után. A későbbiekben kedvezményesen vásárolhatsz és vehetsz igénybe szolgáltatásokat online és offline egyaránt.

Hogyan garantáljuk, hogy elérd a célodat a CLUBBAL?

#0

Nulladik lépésként részt vehetsz egy tanfolyamon, ahol megtanítunk, hogyan tűzz ki célokat és fókuszálj rájuk, hogyan csinálj időt magadnak az életedben a fejlődésre és töltődésre.

Megmutatjuk:

 • hogyan tudod feldolgozni a kurzusokat és tudásbázist,
 • hogyan igazodj el az oldalon
 • és milyen módszer áll a legközelebb a személyiségedhez, ami által a legtöbbet tudod kihozni a CLUBBÓL.

#1

Párkapcsolati, nőiesség és holisztikus egészség coachként, virtuális mentorként 16 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem a nőknek való segítésben, kapcsolattartásban, közösségépítésben. Sokakat támogattam abban, hogy felépítsék és megéljék nőiességüket, sikeresebbé tegyék párkapcsolatukat és megtalálják a harmóniát az életükben.

#2

Magyarország legjobb szakértői segítik utadat a Clubban, hasznos tartalmaikkal, kurzusaikkal, videós és írásos anyagaikkal, minden női életterületre kiterjedően, akár a külső, akár a belső fejlődésed a cél.

#3

Az eddigi Absolutely Woman tréningeken, workshopokon több mint 120.000 tanítvány vett részt. Az ő bizalmuk a legjobb garancia arra, hogy te is élvezni fogod a folyamatot, ahogyan megtalálod önmagad.

#4

Egy támogató közösség részévé válhatsz, melyben sosem érzed magad egyedül. Ahol a csapattól folyamatos inspirációt és motivációt kapsz ahhoz, hogy haladj a célod felé. Ahol közös programok és élmények garantálják az összetartozást.

#5

Az Absolutely Woman Club egy hiánypótló, átfogó rendszer – nem találsz hozzá még csak hasonlót sem a hazai piacon. A külsődet és belsődet egyaránt tréningezheted vele: a módszer a test, lélek és szellem összhangjának jegyében működik. Nemcsak a nőiesebb megjelenésről, a fittebb életről vagy az önbizalomról beszélünk, hanem minden területről, mely az egyensúlyhoz elengedhetetlen.

#6

Évek óta sikeresen építem az énmárkámat és szervezem a vállalkozásomat a családi élet mellett. Amellett, hogy másoknak segítek, önmagamat is folyamatosan fejlesztem – és bízom benne, hogy az eredményeim Számodra is magukért beszélnek. Hiszek abban, hogy ha jó szándékkal és következetesen dolgozol, képes leszel Te is sikerre vinni a vállalkozásodat vagy szintet ugrani a karrieredben!

Foglaljuk össze, mi jár az Absolutely Woman Club tagságodhoz!

Az előfizetés díja tartalmazza:

br. 6.990 Ft/hó
 • Absolutely Woman tudástár
  Már a csatlakozásodkor 150+ tudásanyagot érsz el a tagsági felületen a CLUBOT körülölelő témákban – a nőiesség, párkapcsolat és életmód témakörében, változatos formátumokban. Összértékük több mint 1.400.000 Ft
 • Havi 4 új exkluzív tartalom
  Szöveges, videós vagy audio formátumban), melyet az Absolutely Woman Club zárt felületén érhetsz el.
 • Közösség és támogatás
  Az Absolutely Woman Club tagjaként csatlakozhatsz a kizárólag klubtagok számára létrehozott zárt Facebook csoporthoz és megtapasztalhatod az AW Club támogató közösségi élményét. Bátran kérdezhetsz, mi rendelkezésedre állunk!
 • Havi tematikus ONLINE előadás és LIVE coaching Pirner Almával
  A LIVE-on havonta egyszer élőben beszélhetjük meg a tanultakat, tapasztalatot cserélhetünk, valamint értékes mentori tippeket kaphatsz a haladásodhoz.
 • Bónusz – csatlakozás esetén ajándékba kapod:
  Az AW virtuális kártyát, mellyel pénzt tudsz megtakarítani. Partnereinknél 5-20%-os kedvezményeket vehetsz igénybe.

Legyünk őszinték egymással.

Mit kapsz 6.990 Ft-ért egy hónapban?

Egy igényes, egészséges ebédet egy kávéval? Egy jó könyvet? Egy minőségi rúzst? A közepes virágcsokrot, mely a lakásod dísze 4 napig?

Maradandó bármelyik? Kifizetted és pár nap múlva már el is felejtetted.

Mennyi pénzt elköltünk felesleges dolgokra, melyeknek igazából nincs különösebb hatása az életünkre. Arra pedig sokszor sajnáljuk kiadni, ami megváltoztathatna mindent…

Pedig életünk legjobb befektetései azok a dolgok, amelyektől többek leszünk. És az élmények, amiket sosem felejtünk el.

De még mindig nincs vége… felkészültél?

Lehetőségek, amiket élvezhetsz Clubtagként, de nem tartalmazza az előfizetés (térítés ellenében, kizárólag a Clubtagok vehetik igénybe).

Zártkörű VIP-programok, Workshopok

Absolutely Woman Tábor

Kukkants be a CLUB belső felületébe! 

Ne feledd: évente csak kétszer nyitjuk meg a Club kapuit!

Szeretnénk maximális figyelmet szentelni a haladásodnak.

A szakértőinkkel együtt azt tartjuk legfontosabbnak, hogy a fejlődésedet szolgáló közeget biztosítsunk neked. Így te teljes erőbedobással koncentrálhatsz a live-okra, a személyes eseményekre, a tanácsadásra.

Lesz időd megismerni a club tagjait, élvezheted, hogy része vagy a közösségnek. Hogy igazán elköteleződhess. Hogy ne csak benézz, hanem mondj egy hatalmas IGEN-t magadra.

Épp ezért az Absolutely Woman Club kapuit csak évente kétszer nyitjuk meg az új csatlakozók számára. Ha ezt a lehetőséget elmulasztod, legalább félévet várnod kell, hogy jelentkezhess közénk.

A tagságodat bármikor lemondhatod, ha nem tetszik az, amit kapsz. Nem kell kockázatot vállalnod, nincs minimális idő, melyet el kell töltened a Clubban. Ha úgy érzed, ez mégsem a Te helyed, egy kattintással lemondhatod az előfizetésedet és elbúcsúzunk egymástól.

gyik

Gyakori kérdések és válaszok

Havonta 6.990 Ft-ba kerül a tagság. Az extra programok önköltségesek, a pontos árról a program meghirdetésekor idejében tájékoztatlak.

Töltsd ki az oldal alján található űrlapot, majd kattints a Csatlakozom a Clubhoz gombra, és ezt követően átirányítunk a Barion Payment Zrt. online fizetési partnerünk felületére, ahol kizárólag bankkártyás fizetésre lesz lehetőséged. A sikeres fizetést követően előfizetésed aktivvá válik, és 2 visszaigazoló emailt is fogsz kapni a csatlakozáskor megadott email címedre (az egyiket tőlem, a másikat pedig a Bariontól).

A Barion által elfogadott bankkártya típusok: MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron, American Express.

Igen, természetesen. A közösség online, a kurzusokat és tréning anyagokat egy online felületen éred el bárhonnan, ahol van interneted. Bankkártyával tudsz regisztrálni és fizetni, mely alkalmas az online vásárlásra.

A Club havidíjának levonása minden hónap ugyanazon napján automatikus levonással újul meg a csatlakozásodkor használt bankkártyád segítségével, melyről e-mailben is visszajelzést kapsz. Például: hónap 2-án csatlakoztál, akkor a következő havi díjak esedékessége és automatikus levonása minden hónap 2-án lesz.

A havi bankszámlakivonatodon az Absolutely Woman Club havi előfizetésed Barion Payment Zrt. által levont összegként fog szerepelni.

Természetesen a saját tempódban dolgozhatod fel őket. Nincsenek kötöttségek! Amíg aktív Club tagsággal rendelkezel, addig minden anyagot elérsz. Abszolút Te döntöd el, éppen mire van szükséged, mely területeken fejlődnél. Persze megvan a maga előnye annak, ha be tudsz csatlakozni egy-egy havi témához, hiszen valószínűleg akkor, adott időpontban más Club tagok is éppen azon a témán dolgoznak majd. A legfontosabb, hogy alakíts ki egy olyan ÉNidőt magadnak, amikor önmagad fejlesztésével foglalkozol. Így tudod maximálisan kihasználni a Club nyújtotta előnyöket, feldolgozni a tananyagokat, és végső soron elérni a céljaidat.

Nem, viszont kizárólag a Club tagjainak különleges kedvezménnyel és csomagajánlatokkal nyílik lehetőségük arra, hogy személyesen konzultáljanak velem.

A Barion egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal, a rendszer titkosított. Kattints ide, ha többet szeretnél tudni a Barion-ról!

Továbbá az oldalunk SSL tanúsítványa a biztosíték arra, hogy a megadott adataid nálunk biztonságban vannak.

Egy zárt online felületen érheted el a szöveges és videós tananyagokat. A felületre egyedi felhasználónévvel és jelszóval léphetsz be, ezeket a sikeres csatlakozást követően emailben kapod meg.
Természetesen az előfizetésedet bármikor, indoklás nélkül lemondhatod az Általános Szerződési Feltételekben megjelölt módok valamelyikén.
Nincsen szükséged Facebook profilra a Clubhoz járó tartalmak megtekintéséhez, de a közösségi élmény élvezéséhez, amit a Club Facebook csoportja nyújt, és a havi LIVE coaching és mentorálásom minden előnyének kihasználásához már igen. Így erősen javaslom, hogy legyen Facebook profilod, és csatlakozz majd a csoporthoz. Természetesen a Club tartalmait, mint például a havi 4 új tudásanyagot, az Absolutely Woman tudástárát, a KimeNŐ-k időpontját, a havi LIVE coaching és mentorálás felvételét és minden mást, amiről az oldalon olvastál el fogod érni a Club weboldalának belső felületén.

Az AW Club kapui jelenleg ZÁRVA vannak.

Iratkozz fel az értesítő listámra, hogy első kézből értesülhess a Club következő megnyitásáról!

Kérlek add meg az e-mail címedet, ahová kéred az értesítést!

AW Club várólista feliratkozás

Hová küldhetjük?