Az Absolutely Woman küldetése, hogy Magyarország kiemelkedő szakértőivel karöltve támogasson abban, hogy olyan nővé válj, akivé válni szeretnél és olyan életet élj, amilyet megérdemelsz.

RÓLUNK

Minden Nő megérdemli, hogy megvalósíthassa Önmagát az élet minden területén és kiteljesedjen azokban a női szerepekben, melyek neki fontosak. A közösség ereje és támogatása hatalmas húzóerő a nehezebb napokon, egy igazi védőháló, mely megtart, egy hely, ahol önmagad lehetsz.

Erről szól és tudásanyagaival ebben segít az Absolutely Woman, melynek közössége ma már százezernél is több nőből áll, előfizetéssel elérhető Clubja pedig 700-nál is több Nőt támogat a világ 16 országából céljaik és egy boldog élet elérésében.

Ismerd meg az Absolutely Woman alapítóját

Pirner Alma

Pirner Alma

Köszöntelek!

Közel 20 év alatt tettem szert azokra a tapasztalatokra, melyek megalapozták az Absolutely Womant. Az utam elején előadóművész múltamnak köszönhetően bejárhattam az egész világot fellépéseimmel, így sikerült megismernem más kultúrákat is, hogyan élnek és viselkednek a nők a világ különböző tájain. Bár véleményem szerint a magyar nők a legszebbek a világon, mégis be kellett látnom, önbizalmuk és önértékelésük messze elmarad külföldi nőtársaikétól.

Hidegzuhanyként ért a felismerés, hogy a legtöbb esetben az önbizalomnak semmi köze a külső szépséghez, sőt, sok külsőleg tökéletesnek tűnő nőt láttam, akik szorongók és önbizalom hiányosak voltak. Egyértelművé vált számomra, hogy a szépség teljes mértékben szubjektív és megfoghatatlan, a kisugárzás, báj, kedvesség, ápoltság és magabiztosság azok a tulajdonságok, melyek igazán vonzóvá tehetnek valakit.

Ezt követően nagyon hosszú utat tettem meg magam is, hiszen a színpad világából a külsőségekre alapozva éltem az életemet sokáig, mégsem volt önbizalmam. Mindig úgy éreztem kevés vagyok, bizonyítanom kell, hogy értékes ember vagyok és a lelkem is szép. Hiába is rajongtak a férfiak értem, mégsem éreztem magam jó nőnek.

Megfelelési kényszer, bizonyítási vágy, önbizalom hiány. Ismerősen csengenek?

Hosszú évek teltek el, mire fel tudtam építeni magamat belül is, elengedve a maximalizmust, megfelelési kényszert, mások elvárásait és a múltat. Ezután éreztem meg először, milyen lélekben is szabadnak lenni, amikor ki tudtam lépni a korlátok közül, azon korlátok közül, amit igazából én húztam saját magam köré. Mertem végre önmagam lenni, és azzá válni, aki csak egy példaképként lebegett mindig a szemem előtt, majd rájöttem, hogy a példaképem igazából a jövőbeni önmagam.

Ahol már találkozhattál velünk

19 éve a nők szolgálatában

Az elmúlt 19 évben rengeteg tudást és tapasztalatot szereztem, melyek által megértem a nők kihívásait és nehézségeit, segítséget és támogatást tudok nyújtani, hogy megtalálják saját útjukat, ezáltal harmonikusabb életet élhessenek, mely a környezetük javára is válik.

2015-ben, a kisfiam megszületésekor döntöttem úgy, hogy kitágítom személyes határaimat az online oktatással és vállalkozással, így született meg 2016-ban az

Absolutely Woman.

Pontosan tudom, hogy elsöpörhetetlen vágy él mindannyiunkban, hogy megtaláljuk és fejlesszük nőiességünket, szabadon élhessünk testben és lélekben bírálat és ítélkezés nélkül. Közben pedig sikeresek és kiegyensúlyozottak legyünk a munkában és magánéletben egyaránt.

Legtöbbször elvárásoknak szeretnénk megfelelni, és úgy élni, hogy szeressenek minket, közben pedig mi nem tudjuk igazán szeretni önmagunkat. A rengeteg lehetőség ellenére, amit a mai világ tár elénk, sokszor mégis nehéz élni a szabadságunkkal.

Sokféle vélemény és igazság között lavírozva kell megtalálni a saját utunkat, de van egy nagyszerű hírem: Nem vagy egyedül! Itt vagyok, és itt van az Absolutely Woman.

Hitvallásom

Nagyon kevesen születtünk úgy, hogy igazán meg tudjuk élni a nőiességünket, élvezzük és megfelelő módon használjuk azt. Azonban ez a folyamat tanulható, az út pedig nagyon élvezetes. Nincsenek sémák és metódusok, melyek mindenkire egyaránt ráhúzhatók, az AW metódusnak az a lényege, hogy elfogadja, mindenki teljesen egyedi, ezért a megoldások is személyre szabottak.

Életterületeink felülvizsgálata és felelősségvállalás után célokat kitűzve és terveket megvalósítva haladunk jövőbeni önmagunk felé, szűkítve a rést aközött, akik most vagyunk és akivé válni szeretnénk.

Az élet egy tapasztalás, jó és rossz egyaránt, ebből vagyunk, ettől fejlődünk. Könyvekből semmit nem lehet megtanulni, ha nem válik a részeddé, ha nem tudod ezeket a dolgokat beépíteni a hétköznapjaidba, szokássá tenni őket.

“Honnan van ez a rengeteg energia, Alma?”

– Szokták kérdezni.

Nekem a sikertörténetek adnak energiát. Azok a NŐK, akik megcsinálták, és volt benne egy kicsiny részem nekem is. Építsd fel a saját világodat, melynek Te vagy a Királynője. Nem királyné, nem királylány, és nem is királykisasszony. Hanem egy igazi KIRÁLYNŐ, egy IGAZI ABSOLUTELY WOMAN.

Sok sikert az utadon, élvezd ki minden percét!
Pirner Alma

“Honnan van ez a rengeteg energia, Alma?”

– Szokták kérdezni.

Nekem a sikertörténetek adnak energiát. Azok a NŐK, akik megcsinálták, és volt benne egy kicsiny részem nekem is. Építsd fel a saját világodat, melynek Te vagy a Királynője. Nem királyné, nem királylány, és nem is királykisasszony. Hanem egy igazi KIRÁLYNŐ, egy IGAZI ABSOLUTELY WOMAN.

Sok sikert az utadon, élvezd ki minden percét!
Pirner Alma

Rólam mondták

Kovács Orsolya
Kovács Orsolya
nemzetközi stílustanácsadó - YURKOV
Tovább olvasom
"Alma minden mozdulatával, és minden gondolatával tanít. Nőiességet, finomságot, kifinomultságot, kiegyensúlyozottságot. Inspiráló vele dolgozni, a harmóniára ösztönöz. Míg mi, a Yurkov Stílustanácsadó Szalonban kívülről, a megjelenés oldaláról dolgozunk befelé, és tanítjuk meg a Nőknek, hogyan tudják igazán megmutatni magukat, a nőiességüket, Alma belülről dolgozik kifelé, és a finom, apró iránymutatásaival emeli a nőket. Almával dolgozni lélekemelő és motiváló."
Dr. Hevesi Krisztina
Dr. Hevesi Krisztina
szexuálpszichológus
Tovább olvasom
"Azért is szeretem Alma óráit – akár rúdtáncot, nyújtást, illetve másfajta tréninget tart –, mert úgy tud egyszerre személyre szabottan figyelni mindenkire, hogy közben egy közös foglalkozásnak lehetek a részese. Ismeri a sport lényegét és a testfejlesztés szépségét, így hihetetlen gyors fejlődést és sikerélményt lehet elérni nála. Rövid idő alatt ügyesnek érezheti itt magát mindenki – a nőiesség megélése mellett mindezt jó hangulatú légkörben teheti, könnyedén."
Szily Nóra
Szily Nóra
újságíró
Tovább olvasom
"Alma ragyogó és sugárzó jelenség, akivel interjút készíteni éppúgy szeretek, mint együtt dolgozni. Megbízható, pontos, alapos és inspiráló – vagyis magával ragadó!"
Békési Brigitta
Békési Brigitta
a Beautyrobic alapítója és a WOW HATÁS könyv szerzője
Tovább olvasom
"Almával a Beautyrobic kapcsán kerültem kapcsolatba, ami azóta is tart. Imádom a maximalizmusát és azt, hogy ha valamit a fejébe vesz, azt lépésről lépésre véghezviszi, legyen bármilyen nagy terv is. Imádom a rendszerezett gondolkodását, és azt hogy bármikor, amikor találkozunk inspiráljuk egymást és ő tényleg az a Nő, akitől sok mindent lehet tanulni és aki nem csak beszél, de saját példájával hitelesen ő maga is véghezviszi, amiről tanít."
Nőiesség. Harmónia. Kiteljesedés.

Éld az életed!

3 részes interaktív videós tréning

Élet, ahogy én szeretem!

Absolutely Woman® mérföldkövek

Az Absolutely Woman születése, online tréningek, eBookok, tanfolyamok, az online közösségünk felépülése.2016. január

Az Absolutely Woman Club megalapítása, ahol egy előfizetői rendszer keretén belül folyamatos támogatást kapnak a résztvevők hónapról-hónapra.

2019. október

Az Absolutely Woman Club 1 éves születésnapja, ahol végre az online tér után személyesen is találkozhattunk a résztvevőkkel egy hatalmas buli keretén belül.

2020. október
Az Absolutely Woman étrend-kiegészítők bemutatása, 100%-ig tiszta hatóanyagokból.2021. április

Absolutely Woman - Nőiesség mesterfokon - Legyél önmagad legjobb verziója című könyvem megjelenése.

2021. október