Barion Pixel

ABSOLUTELY WOMAN - NŐIESSÉG MESTERFOKON

Könyv bónuszok

Itt találod a könyvhöz járó letölthető bónuszokat.

Videó

Tartásjavító tréning

Ez az a tréning, ami szinte mindenkinek kötelezővé tennék, mert sajnos nagyon kevesen foglalkoznak a problémával. Manapság a rengeteg ülő munkának köszönhetően nagyon megromlott a tartásunk. Alig figyelünk oda arra, hogy ülésnél, állásnál vagy akár sétánál kihúzzuk magunkat, vagy legalább nyújtsunk egy kicsit. Akik napi szinten kisgyermeket cipelnek még hátrányosabb helyzetben vannak, hiszen a terhelés nem szimmetrikus, ezáltal sajnos a hát, nyak és derék problémák mindennapossá válhatnak. Ne hagyjuk hogy így legyen, már néhány egyszerű gyakorlattal is sokat tudunk tenni a jobb tartásért.

Videó lejátszása

Videó

4 dolog a boldog párkapcsolatért

Ahogy a közhely is hangzik: könnyebb megszerezni valakit, mint megtartani. Nem beszélve a hosszú távú és harmonikus élet megteremtéséről és fenntartásáról. A párkapcsolat komoly munka, nap mint nap működtetni kell, hogy fenntartható, fejlődőképes és boldogsággal teli legyen. Ez azonban nem jön magától. A videóban megosztok veled négy gondolatot, amik szerintem elengedhetetlenek ahhoz, hogy valóban boldog párkapcsolatod legyen. Ha az ember nem figyel oda ezekre a dolgokra tudatosan nap mint nap, könnyen félre csúszhatnak a dolgok.
Videó lejátszása

Videó

Hogyan kezeld a negatív kritikát?

Vannak dolgok, amikben jobbak nálunk a férfiak, ezt el kell ismerni. Sokkal jobban és gyorsabban túl tudnak lépni pl. a kritikán is, míg a nők képesek napokat rágódni mások beszólásain esetleg sértésein. Igaza van? Nincs igaza? Tényleg ilyen vagyok? Sajnos a világ egyre inkább teret ad ezeknek a sokszor kéretlen kritikáknak, de mi nézőpontot válthatunk és kivédhetjük ezeket. Mindenkinek joga van a szellemi önvédelemhez, és ahhoz, hogy kiiktasson minden olyan tényezőt az életéből, ami nem viszi előre. Ebben a videóban olyan gondolatokat osztok meg veled, melyek segítenek túllendülni egy-egy nehéz pillanaton, ezáltal nem csúszik ki a kezedből az életed irányítása.
Videó lejátszása

Pdf

Megbocsátást segítő gyakorlatok

Ahogy Buddha tanítja, „haragtartónak lenni olyan, mint forró szenet marokra fogni azzal a szándékkal, hogy valaki másra hajítsuk azt, de közben mi fogunk először megsérülni”. Tudom, sokszor nagyon nehéz elengedni bizonyos sérelmeket, és valóban vannak nagyon nehezen megbocsátható dolgok, mégis tudomásul kell vennünk, hogy sokszor a neheztelés tart minket a múltban és emiatt nem tudunk a jövőre koncentrálva változtatni az életünkön. Ezek a gyakorlatok segítenek abban, hogy meg tudd bocsátani régi sérelmeidet és ezáltal el is tudd azokat engedni. Ideje, hogy energiáidat a jelenre és a jövőre fordítsd!

Pdf

Időnyerő ötletek nem csak édesanyáknak

Ahogy mondani szoktam: ha nem vagy ura az idődnek, nem vagy ura az életednek. Sokan bele sem gondolnak, hogy ez a legdrágább kincsünk, hiszen az időből nem tudunk többet csinálni, mindenkinek 24 óra áll rendelkezésre álmai megvalósításához az adott napon. Mégis valahogy nagyon nehéz optimálisan beosztani azt, úgy, hogy ne hajtsuk túl magunkat és ne azt érezzük nap mint nap, hogy egy mókuskerékben, állandó rohanásban vagyunk. Ezek az időnyerő tippek segítenek, hogy optimalizálni tudd a napodat elfoglalt nőként is, ez által pedig nyugodtabb és sikeresebb lehess az életben.

Háttérképek

Mobiltelefon háttérképek, amik mindig segítenek, hogy inspirált legyél