Barion Pixel

2015. évi

Sajtómegjelenések

LIFE

36 órás út után Ausztráliából szinte a kávézóban landolt. Azt gondoltam, megérkezik egy elgyötört, nyúzott nő, ehelyett belépett tökéletes külsővel, és naná, minden szem rá szegeződött. Na, de nézzünk a külcsín mögé!
Megnézem

LIFE

Másfél éve ment másodszor férjhez Pirner Alma, aki új házasságára nagyon vigyáz. Nem turnézik hosszasan külföldön, hisz nem akar távol lenni itthon dolgozó férjétől. A rúdtáncoktatás mellé új szakmát is kitanult, amire tanítványai hívták fel a figyelmét.
Megnézem

IGEN ÉLET

Pirner Alma neve fogalom. Ám mára nem csak az egzotikus tánc és a rúdsport világában legenda, hanem párkapcsolati trénerként is egyre nagyobb ismertségre és elismertségre tesz szert. Alma a napokban ad életet első gyermekének, akinek az érkezésére nagyon készül. Kisugárzásról, nőiségről, házasságmentésről, gyermekáldásról beszélgettünk vele.
Megnézem

PEAK

Almát aligha kell bemutatni, ő teremtette meg itthon a rúdtánc kultúráját és csábította be a hétköznapi nőket a rúdtánc terembe. Mára ez a mozgásforma egyre elterjedtebb és még az is felmerült, hogy felveszik az olimpiai sportágak listájára. Nem csoda, amit ezek a lányok művelnek, az felér bármely másik sporttal!
Megnézem

TV2

Pirner Alma néhány hét múlva anyuka lesz, a magyar rúdtáncsport királynője már a 9. hónapban van. A kismama a 8. hónap végéig pedig saját testsúlyos és súlyzós edzéseket is végezett, viszont orvosa tanácsára az utolsó pár hétben már csak a séta jöhet szóba.
Megnézem

VOUS

A rúdtánc és a börleszk hazai nagykövete, nőiességtréner, sikeres üzletasszony, alkalmi vegetáriánus és ÉDESANYA – Pirner Alma élete legfontosabb szerepére készül, nyolc hónapos kismamaként már alig várja, hogy megszülessen első gyermeke. A kis trónörökös érkezéséig azonban beszélgettünk még egy jót zöldségekről, lelki vívódásról, párkapcsolatról, szexualitásról, nőiességről, és persze az anyaság csodájáról is.
Megnézem

RÚDVILÁG

Volt egyszer egy álmodozó, naív leányzó, aki egy sokak által reménytelennek tűnő projektbe vágott: elsőként nyitott itthon rúdtánc stúdiót. Ráadásul azokban az időkben, amikor a rúdtánc egyet jelentett azzal, hogy a különféle bárok asztalain vonagló lányoknak némi papírpénzt tuszkolnak a bugyijába. Talán nem csoda, hogy a festői Blahán lévő egykori helyiség sokáig érintetlen maradt. Majd egy éven át szinte senki más nem járt ott, csak maga a tulajdonos, aki mára az egyik legismertebb név lett a szakmában. Pirner Almával beszélgettünk múlt héten megjelent Rúdtánc című új könyvéről.
Megnézem

LIFE

Bár mára javult a helyzet, sokak fejében a rúdtánc még mindig egy erotikával túlfűtött előadás, amit a csillogó bárok és a sztriptíz világával kapcsolnak össze. Ez a különös tánc azonban sokkal több ennél: mozgásforma, alakformáló tevékenység és versenysport, aminek itthon is vannak jeles képviselői. Pirner Alma, a magyarországi rúdtánc meghonosítója hiánypótló művet alkotott, mikor könyvében összefoglalt mindent e megfoghatatlan műfajról – többek közt erről, a szülés utáni sportolásról és jövőbeli terveiről mesélt.
Megnézem

FEM3

Nagyon fontos, hogy a nők a várandósságuk alatt se hanyagolják el a mozgást, mondta Pirner Alma. Ha fitt a kismama az a magzatnak is jobb és a szülést is megkönnyítheti. A mozgás mellett a táplálkozásra is oda kell figyelni. Hogy miből mennyit érdemes fogyasztani, arról Barcza Zsuzsa, dietetikus beszélt a FEM3 Caféban.
Megnézem

FEM3

Az egzotikus táncosnő szerint a párkapcsolat szempontjából a szülés utáni első hat hétben az önmegtartóztatás a legnehezebb időszak, viszont ez után is vannak különféle praktikák arra, hogy a nők visszatérjenek a szexualitáshoz. Hogy mik azok, a videóból kiderül!
Megnézem