Barion Pixel

2016. évi

Sajtómegjelenések

TV2

A rúdtáncbajnok elárulta, Alennek lesz meglepetés a fa alatt, a párjával viszont sosem adnak ajándékot egymásnak az ünnepekkor, ehelyett a következő családi utazásukra tesznek félre mindig egy kisebb összeget.
Megnézem

FEM3

Pirner Alma és Kárpáti Rebeka az öltözködés szerelmesei. Alma nem követi a divatot, inkább a saját stílusa megtalálására ösztönöz mindenkit. Otthon két gardrób szobája is van, a cipőkből pedig van, hogy egyszerre 5-6 párt is vásárol. Rebeka nem igazán kedveli a sportos vonalat, mégis a kényelmes viseletet preferálja.
Megnézem

TV2

DRÁGÁM, ADD AZ ÉLETED! – II. ÉVAD 13. ADÁS 1. RÉSZ

DRÁGÁM, ADD AZ ÉLETED! – II. ÉVAD 13. ADÁS 1. RÉSZ

Tüzes feladatra küldte Pirner Alma férjét, Attilára extrém ugrókötelezés várt. A következő licitet Gaál Noémi tolta túl, mikor kiderült, mennyi az átlag, mindenki gyorsan passzolt, csak Köböl Anita nem tehette…
Megnézem

TV2

DRÁGÁM, ADD AZ ÉLETED! – II. ÉVAD 14. ADÁS 2. RÉSZ

DRÁGÁM, ADD AZ ÉLETED! – II. ÉVAD 14. ADÁS 2. RÉSZ

Pirner Almáék a pezsgős feladattal lőttek mellé, Köböl Anitáék pedig a lexikális tudást is igénylő olimpiai játékot bukták el. A nap végén ismét Gaál Noémiéknak jutott a lehetőség, hogy magukhoz ragadják vezetést.
Megnézem

TV2

DRÁGÁM, ADD AZ ÉLETED! – II. ÉVAD 15. ADÁS 2. RÉSZ

DRÁGÁM, ADD AZ ÉLETED! – II. ÉVAD 15. ADÁS 2. RÉSZ

Drámai küzdelemben búcsúzott először a Győrfi-házaspár, majd Pirner Almáék is. A végső licit tehát Gaál Noémira és Köböl Anitára maradt… Hogy ki lett a hét macsója, kiderül a videóból.
Megnézem

TV2

PIRNER ALMA ISMÉT BELESZERETETT PÁRJÁBA…?

PIRNER ALMA ISMÉT BELESZERETETT PÁRJÁBA…?

Attila tüzes kihívással küzdött meg Alma kedvéért. A nehéz feladattal hősiesen birkózott Alma férje…
Megnézem

FEM3

Sok előítélettel kellett anno megküzdenie Pirner Almának, amikor megnyitotta az első rúdtánc iskoláját, amit ˝prostituáltképzőnek˝ is neveztek. Alma kifejtette, hogy a táncosnők pont nem azok a könnyűvérű nők…
Megnézem

FEM3

Pirner Alma előző házasságában azt hitte, hogy minden rendben van, ezért meglepte, mikor párja közölte, hogy ő nem boldog. Alma mindent megtett, hogy rendbe hozza, még a munkáját is feladta, ám ez sem volt elég…
Megnézem

FEM3

˝Azt gondolom, hogy emberekbe szeretünk bele elsősorban, (…) nem egy férfibe vagy egy nőbe˝ – mondta el Alma, mire Szandi nekiszegezte a kérdést, hogy megesett-e már, hogy azonos neműbe szeretett bele. A rúdtánc-oktató elmondta, hogy előfordult, és egy pikánsabb részletet is elárult a kapcsolatáról.
Megnézem

TV2

PIRNER ALMÁÉK FIUK ˝SEGÍTSÉGÉVEL˝ KÉSZÜLNEK A DRÁGÁM, ADD AZ ÉLETED!-RE

PIRNER ALMÁÉK FIUK ˝SEGÍTSÉGÉVEL˝ KÉSZÜLNEK A DRÁGÁM, ADD AZ ÉLETED!-RE

Az első ezer nap a legfontosabb a gyermek életében, ezért ezt az időszakot szeretnék kisfiukkal tölteni Pirner Almáék. A rúdtáncos és férje szerencsésnek tartják magukat, mivel munkájuk megengedi, hogy mindezt meg is tegyék. Egymásra ugyan kevesebb idejük marad, de a Drágám, add az életed! forgatásán minden lemaradást pótolhatnak. A fiatalok tudják sok erőre lesz szükségük a játék során, ezért gyakran gyermeküket is súlyzónak használják…
Megnézem

FEM3

Pirner Alma és Konkoly Ági csodásan néznek ki, a FEM3 Caféban elmesélték hogyan nyerték vissza alakjukat gyermekük világra hozása után. Alma terhessége alatt szinte végig edzett és folytatta diétáját, Ági viszont ˝engedett a kívánósságának˝, mégis lánya hathónapos korában már visszafogyott eredeti súlyára…
Megnézem

PETŐFI LIVE

NŐK AZ ÉJSZAKÁBAN – ÉN VAGYOK ITT!

NŐK AZ ÉJSZAKÁBAN – ÉN VAGYOK ITT!

Megnézem

TV2

Pirner Alma és családja Cannes-ban járt nem rég, Alen nagyon jól viselkedett a nyaraláson, bár a repülőút nem volt zökkenőmentes. Alma elárulta, egyelőre nincs tervben a második baba, úgy érzi, nem tudna jó anya lenni, ha most jönne a kistesó. Szeretnék megvárni, míg fiúk ovis lesz, hogy a második gyereknek is ugyanannyi figyelmet tudjanak szentelni, mint Alennek…
Megnézem

FEM3

A FEM3 Café műsorában Pirner Alma elárulta, hogy szerinte mi a boldog családi élet titka. Kiderült, hogy Alma és párja, miért bölcsőde ellenesek és hogy szerintük milyen alternatív lehetőségek vannak a gyermekük szocializálására…
Megnézem

TV2

˝Ennek nem kellene témának lennie˝ – mondta a nyilvános szoptatásról Pirner Alma. Szerinte ez egy természetes dolog, és társadalmi probléma, hogy még mindig kirívó esetként beszélünk róla. Ráadásul a szoptatás nem egy könnyű dolog, nagyon sok anyuka aggódik miatta, és ha a baba sír, akkor az anyukának kötelessége megnyugtatni, akár ringatással, vagy ha éppen az kell, szoptatással.
Megnézem

EXPLICIT MAGAZIN

Pirner Alma az egyik legsikeresebb női cégvezető hazánkban. Meghonosította itthon a poledance mozgásformát, mint sportot, emellett ma nőiesség tanácsadóként is tevékenykedik. Majdnem százezres követőtábora nem véletlenül választja őt példaképnek: nemcsak gyönyörű nő, sikeres üzletasszony is, nem régóta pedig édesanyaként osztja meg tapasztalatait követőivel.
Megnézem

RIPOST

Pirner Alma rendbe teszi az anyák testét-lelkét

Pirner Alma rendbe teszi az anyák testét-lelkét

A rúdtánc legsikeresebb hazai képviselője, Pirner Alma nemcsak kisfiát neveli, de közben próbál segíteni a többi anyukán is.
Megnézem

LILIPUTI

A Szoptatás Világhete kapcsán megszólítottuk Pirner Almát, a hazai babahordozás és szoptatás nagykövetét! Olyan területeket, témaköröket érintettünk, melyek minden anya számára érdekesek és tanulságosak lehetnek. Na meg persze körbejártuk, hogy is találkozhat a rúdtánc az anyasággal.
Megnézem

TV2

A rúdtáncbajnok örülne, ha több közösségi helyen, plázákban és éttermekben is babaszobákat alakítanának ki, hogy ne a vécében, vagy éppen egy padon kelljen megetetnie Alen-t. A nyilvános szoptatásról egyébként megoszlanak a vélemények, hogy illő-e, még akkor is, ha az anyukának egyszerűen nincs más lehetősége.
Megnézem

TV2

A szoptatásról azt mondja, nem egy verseny, nem kell görcsösen ragaszkodni hozzá, de a baba érdekében, aki megteheti, szoptasson, amíg csak tud. A neki címzett kommentek alapján úgy érzi, sok a tévhit és az előítélet vele, mint anyával kapcsolatban, ezekre is reagált a Mokkában.
Megnézem

FEM3

Pirner Alma és dr. Gasztonyi Zoltán szülész-nőgyógyász beszéltek a várandósság alatti sportolás előnyeiről. Alma a nyolcadik hónap végéig sportolt. Mivel csak az ötödik hónapban kezdett látszani a pocakja, sokszor megkapta, hogy hogy a kisfia biztos koraszülött lesz, nem fejlődik rendesen, vagy alacsony súllyal születik, ennek ellenére Alen közel négykilósan jött világra.
Megnézem

TV2

Az Édes Élet szereplője elmondta, ha kell, 3 órával korábban felkel, hogy elkészüljön, mert úgy véli, időre van szüksége az arcának, hogy ˝felébredjen˝. Az ébresztő első csörgésére felkel, vakon kimegy kávéért, amit az ágyban ülve iszik meg, közben pedig átgondolja, milyen célokat szeretne elérni az adott napon.
Megnézem

FIX

FIX TV | Édes2es – Pirner Alma | 2016.03.24.

FIX TV | Édes2es – Pirner Alma | 2016.03.24.

Megnézem

FEM3

Pirner Almáék a napokban ünnepelték eljegyzésük évfordulóját. Alma elárulta, pár hónapja volt együtt párjával, amikor megkérte a kezét az Eiffel-torony tetején. A rúdtánc bajnokot sokkolta a lánykérés és nagyon meglepődött, de természetesen boldogan mondott igent szerelmének.
Megnézem