Barion Pixel

2018. évi

Sajtómegjelenések

FEM3

Ma már szinte természetes, hogy a szerelmesek megosztják a közös fotóikat.Kutatások azonban azt bizonyítják, hogy azok az emberek, akik boldog párkapcsolatban élnek, nem posztolnak állandóan közös képeket a párjukkal. A témáról Pirner Alma és S.Tóth Márta párkapcsolati coach beszélt a FEM3 Caféban.
Megnézem

FEM3

Nem hiába mondják, hogy az ülés az új dohányzás! Rengetegen végeznek ülőmunkát, ami rendkívül megterheli a hátat és a törzs izmait, ezért nagyon fontos, hogy figyeljünk oda azok átmozgatására. A Pirner Alma által bemutatott gyakolatsor a szülést követően esetleges hátfájdalommal küzdő anyukáknak is megoldást jelenthet.
Megnézem

TV2

Pirner Alma szerint a jó párkapcsolat receptje a közös élmények és programok, a párunk iránti tisztelet és saját magunk önbecsülése. Emellett persze elengedhetetlen a rendszeres szexuális együttlét. Hasznos párkapcsolati tanácsaiért nézd meg a videót.
Megnézem

TV2

Pirner Alma megdöbbentő dolgokat írt a túlsúlyos magyar emberekről, akik szerinte szörnyű látványt nyújtanak a strandon. Kritikája miatt több támadás is érte, Alma mégis úgy gondolja, hogy néha szükség van a drasztikus módszerekre.
Megnézem

FEM3

Pirner Almáéknak a gyermek az első, de nagyon tudatosan terveznek, hogy párjával mindenképp tudjanak lopni maguknak rendszeresen egy-egy órát, nehogy elsorvadjon a kapcsolatuk. Erről meséltek a FEM3 Caféban, és a nyaralásukról is elárultak néhány részletet.
Megnézem

TUDATOS HEDONIZMUS

Ekkor láttam meg Pirner Alma hirdetését a facebookon. „Eleged van a kudarcba fulladt diétákból?” Hangzott a kérdés… nekem sem kellett több, már töltöttem is a nevezési lapot. Korábban dolgoztam már Alma egyik stúdiójában, így volt lehetőségem személyesen megismerni őt, tehát a hitelessége és szakértelme nem volt kérdés. Belevágtam.
Megnézem

FEM3

A rúdtáncbajnokot nagyon sok anyuka keresi meg a közösségi oldalán, akik szülés után szeretnének változtatni a testükön. Alma szerint sok nő számára nem fér össze az, hogy anyaként csinos nő legyen, pedig szerinte ennek nem kellene így lennie. Úgy gondolja, hogy a változás 3 hónapnál kezdődik, és fokozatosan kell haladni a cél elérése érdekében.
Megnézem

SZUPERVUMEN

Nem volt kérdés, hogy egyszer leülünk beszélgetni Pirner Almával, hiszen ha valaki, akkor ő igazi Szupervumen. Mindig pozitív energiát sugároz, remekül választ újabb és újabb irányt a karrierjében, igazi nagybetűs NŐ. Tánctanár, edző, coach, személyes találkozáskor az ember mégis inkább érzi úgy, mintha egy régi barátnőjével beszélgetne. Megpróbáltam Vivaldi után szabadon körbejárni vele az év szakaszait, és megtalálni a tanácsai alapján a 2018-as év Szent Grálját.
Megnézem