Barion Pixel

2019. évi

Sajtómegjelenések

FEM3

A napired nem csak felnőtt korban, de gyerekeknél is nagyon fontos szerepet játszik. A témában Pirner Alma volt a FEM3 Café vendége, aki saját tapasztalatait osztta meg a műsorvezetőkkel, valamint azt is elárulta, milyen elvek mentén neveli tündéri gyermekét.
Megnézem

TV2

Pirner Alma szerint meg kell tanulnunk zsonglőrködni a női szerepek között, és nem kell arra törekednünk, hogy minden porondon tökéletesen teljesítsünk. Alma elmondta, hogy ahhoz viszont, hogy egy nő nőnek érezze magát egy-egy szituációban, ahhoz egy olyan férfi is kell.
Megnézem

ÜZLET&UTAZÁS

Nőiesség mesterfokon – Interjú Pirner Almával (Absolutely Woman)

Nőiesség mesterfokon – Interjú Pirner Almával (Absolutely Woman)

Pirner Alma, nőiesség tanácsadó és mentor, az Absolutely Woman online közösség alapítója.
Megnézem

FEM3

Egy igazi “csodahelynek” írta le Portugáliát Pirner Alma és Diviki Attila, akik egy családi nyaraláson jártak a mesés országban. A pár arról mesélt a FEM3 Café nézőinek, hogy mit szerettek legjobban a vakáció során, és milyen fantasztikus programokon vettek részt. A pár pedig még a külföldre költözés gondolatát is fontolgatta egy darabig…
Megnézem

BABAGÚZ

Pirner Almával beszélgettünk családi utazási szokásaikról, helyekről amiket már meglátogattak vagy ahova menni szeretnének.
Megnézem

JELENLÉT

Pirner Alma 19 éve foglalkozik előadóművészettel és 16 éve hölgyek oktatásával. 21 éves korában alapította első cégét és tánciskoláját. Azóta rengeteg nőnek segített és mindeközben önmagát is rendületlenül fejlesztette mind a szakmai, mind a privát életében. Elsöprő dinamikával rendelkezik és úgy véli, akkor tud másoknak hitelesen tudást átadni, ha az adott területen saját maga is rendelkezik tapasztalattal. Nő, édesanya, feleség, barát, üzletasszony.
Megnézem

FEM3

Pirner Alma és családja Balin nyaralt majdnem egy teljes hónapig. Kalandos utazásaikról és a nyaralás nehézségeiről is mesélt a FEM3 Café műsorvezetőinek, sőt, még csodálatos fotókkal is elkápráztatta a nézőket.
Megnézem

NCL.

Szombat esténként vetíti az RTL Klub A Tanár című sorozatot, az NLCafé pedig hétről hétre elmerül az aktuális rész témájában. Az e heti, egyben utolsó epizód sztorija a rúdtánc körül forog, így ezúttal természetesen Pirner Almával beszélgettünk.
Megnézem

FEM3

Varázslatos marokkói utazáson járt nemrég Pirner Alma. A vakációra édesanyjával mentek el, ami azért is különleges, mert még sosem utaztak el kettesben. Alma a FEM3 Caféban csodás képeket mutatott a nyaralásról, majd többek között elárulta, hogyan viselte családja hiányát, de természetesen a részletes élménybeszámoló sem maradt el!
Megnézem

FEM3

A szülés után rengeteg dolga van a kismamáknak. Pirner Alma tippjeivel könnyen és gyorsan formába hozhatod magad a kisbaba mellett is, ráadásul ezek a feladatok otthon is elvégezhetőek.
Megnézem