Barion Pixel

2022. évi

Sajtómegjelenések

RTL - REGGELI

Pirner Almának szinte napra pontosan 7 éve változott meg teljesen az élete, édesanyja lett, sőt az addigi offline életét teljesen az online térbe költöztette. De mennyire volt gördülékeny az átállás és hogyan emlékszik vissza a nehézségekre?

RTL - Reggeli

Pirner Alma a csillogó tánc világát hagyta mögött azért, hogy édesanya lehessen. 34 évesen ért meg az anyaságra. Akkor teljesen felszámolta addigi életét és megalapította online cégét. Holisztikus egészség coachként arra törekszik, hogy a hozzá fordulóknak ne csak diétát és edzéstervet adjon a kezébe, hanem a hízás mögött álló érzelmi és lelki okokat is felfejtsék.
Megnézem

RTL - FÓKUSZ

Pirner Alma három hónapig szervezte az utazást. A családlátogatás mellett dolgozik is, új tartalmak, utazós vlogok és fitness videók is készülnek.

RTL - Fókusz

Pirner Alma édesanyját látogatja meg a Bahamákon, ahová kisfiával és kutyájával érkezett. Alma rengeteget utazott már a világban, a mostani nyaralás előkészülete azonban messze a legidegőrlőbb volt számára. Három hónapig szervezte az álomnyaralást. A családlátogatás mellett dolgozik is, új tartalmak, utazós vlogok és fitness videók is készülnek.
Megnézem

KARIZMA PODCAST

Pirner Alma: „Példaképem a jövőbeni önmagam”

Karizma Podcast

Pirner Almáról sokaknak a tánc ugrik be, pedig ő alapította az Absolutely Woman márkát és női közösséget is egyben. Ebből a tartalmas adásból Alma szakmai életútján kívül megismerheted a belső motivációját, a jövőbeli terveit és azt is, hogy mitől fél az életben.

Nézd meg a riportot videón itt

Hallgasd meg a podcast adást itt

LIFE TV

Pirner Alma: A fogyókúra káros, válts életmódot!

Ébredj velünk

Pirner Alma szerint a hosszútávú egészséges életmódhoz nem a különböző fogyókúrák, hanem a teljes életmódváltás a kulcs. Ugyanígy a csalónap kifejezést sem szereti, hiszen miért ne jutalmazhatnánk meg magunkat olykor egy pizzával vagy koktéllal, ha utána visszatérünk a normál kerékvágásba?
Megnézem

LIFE TV

Pirner Alma: Nem attól nőies valaki, hogy hány kilót mutat a mérleg.

Ébredj velünk

Plusz kilókkal is lehet valaki igazán nőies, de ezt el kell hinnie magáról! Pirner Alma ebben próbál segíteni a nőknek, ugyanis sokaknak még mindig nehézséget okoz, hogy elfogadják önmagukat. A holisztikus egészség coach & nőiesség fejlesztő szerint a legfontosabb megtalálni az egyensúlyt, sokan vannak, akik túlzásba esnek az egészséges életmód betartásával, mert csak e körül forognak a gondolataik.
Megnézem

NŐK AZ ÚTON PODCAST

Pirner Alma: „Úton a nőiség felé - miért olyan nehéz ma nőnek lenni?"

Nők az úton Podcast

Ha nőnek születünk, miért olya nehéz ezt megélni? Milyen mintákat hozunk magunkkal a családunk női tagjaitól? Mi az, amire természetese jön, és mi az, amit tanulni kell? Kívülről vagy belülről indul a nőiség megélése? Mit jelent egyáltalán nőnek lenni? Hol induljunk el, hogy ezen javítsunk?
Megnézem