Barion Pixel

A legnagyobb hibák, amiket elkövettem az életmódváltás égisze alatt

Hidd el, ha valaki, akkor én pontosan tudom, milyen szélmalomharcot vívni a bombaformával, úgy, hogy MINDENT megtennél, hogy tudd tartani, és ne járjon annyi lemondással.

Szinte mindent kipróbáltam, a testkezeléseket is beleértve.

És bár tudtam tartani a formám, de elviselhetetlen, állandóan éhes és ideges hárpia voltam… A korral szerencsére a bölcsesség is jön, a rengeteg tanulással és a sok tapasztalattal pedig a megoldás.

A “Több mint… BIKINI BODY – KIHÍVÁS és Mentorprogrambanminden tudásomat és tapasztalatomat átadom a fenntartható, egészséges életmóddal kapcsolatban, és végigviszlek az úton, hogy te is elsajátíthasd, és többé ne kelljen görcsölnöd a kilókon. Csatlakozz Te is a programhoz!

Pirner Alma

A szerzőről

Szia, Pirner Alma vagyok. Folyamatosan frissülő blogbejegyzéseimmel inspirállak, hogy megtaláld a saját utadat, és olyan életet élj, amilyet csak szeretnél.

Kategóriák

További bejegyzések a szerzőtől

Önbizalom

A boldog emberek 10 titka

Elgondolkoztál már azon, hogy vajon a boldog emberek mit tudnak, amit Te esetleg még nem? A boldogság kulcsa nem egy jó állás, vagy

Tovább olvasom
Párkapcsolat

5 tipp, hogyan zárd le tökéletesen az évet

Az ünnepek közeledtével sokszor nem úgy zárjuk az évet, ahogy azt szeretnénk, mert a készülődés lendülete túlságosan elragad minket, és a szeretetteljes, intim, meghitt pillanatok helyét átveszi az év végi stressz. A munkahelyen, valamint a készülődés, menü és ajándék tervezés miatt is. Mert szeretnénk ha minden a lehető legtökéletesebbre sikerülne.

Tovább olvasom