Barion Pixel

Milyen ajándék kell egy igazi NŐNEK?

Mire vágyik egy igazi Nő? Milyen ajándékra van leginkább szüksége? Lepd meg magadat vagy szeretteidet a leghasznosabb ajándékkal, amit adhatsz és indulj el az önismeret útján!

Közeleg a karácsony, így okulva az előző évi rohanásból és kapkodásból sokan már elkezdik időben beszerezni a szeretteiknek szánt ajándékokat. Mivel legtöbb esetben igazi kihívást jelent a megfelelő meglepetés beszerzése, így érdemes időben elkezdeni az ötletelést. Felkészülten sikerülhet csupán egy olyan ajándékot venned vagy készítened, amely nem csak örömmel tölti el a megajándékozott személyt, de hasznosnak is véli azt. 

Valljuk be, nekünk nőknek sem egyszerű ajándékot választani. Amire szükségünk van legtöbb esetben megvásároljuk magunknak, így ha sor kerül arra, segíts a párodnak, családodnak, hogy mi legyen számodra a legideálisabb meglepetés, gondolkozz el egy picit és legyél kreatív. Nem csak tárgyakban keresendő a legmegfelelőbb ajándék kulcsa. 

De mire is vágyik egy igazi Nő? 

Sok esetben hiába töprengsz órákat, nem jut eszedbe olyan kézzelfogható ajándék ötlet, amire úgy igazán vágysz és amit magadnak nem vennél meg. Azonban lehet, hogy eszedbe jutnak olyan álmok, amiért bármit megadnál, hogy teljesüljenek. 

Egy Nőnek az az igazi ajándék, ha megkapja a támogatást ahhoz, hogy közelebb kerüljön önmagához, hogy megismerje erős és mindenre elszánt oldalát. Mi Nők mindent megtennénk annak érdekében, hogy egy csapásra magabiztosak legyünk és tisztába kerüljünk önnön értékeinkkel. Hiszen minden nő értékes és egyedi a maga módján, csupán nagyon kevesek indulnak el azon az úton, amely segíthet nekik a kiteljesedésben.

Tedd meg magadért, tedd meg a boldogságodért!

Valljuk be, legtöbben mindent és mindenkit magunk elé sorolunk, így saját beteljesületlen álmaink csücsülnek a lista legalján. Meg kell tanulnunk azt, hogy igenis fontosak vagyunk, hogy megérdemeljük a törődést önmagunktól is. Te vagy saját sorsodnak kovácsa, nem várhatsz arra, hogy majd a környezeted felkarol és segít rajtad, megadja a kezdő lökést, ráterel a helyes útra. Neked kell eldöntened azt, hogy változni és változtatni akarsz. 

Ehhez azonban elszántságra és kitartásra lesz szükséged. Meg kell állnod egy pillanatra és hallgatni arra a kis belső hangra, ami azt mondja elég. Amennyiben ki tudsz kapcsolni és magadra tudsz koncentrálni, elhallgattatni azt a rengeteg gondolatot, ami el akar tántorítani, akkor a befelé figyelés által képes leszel megismerni önmagadat, szembesülni valódi lényeddel. Ezáltal megtudhatod ki vagy és mik azok a célok, amelyek belőled fakadnak, és amelyek elérése motiválhat a mindennapokban.

Verd le láncaidat és légy önmagad!

Légy őszinte önmagaddal! Hányszor kapcsoltál ki, vagy szórakoztál anélkül, hogy utána lelkiismeret furdalást éreztél volna azért, hogy elhanyagoltad kötelességeidet? A folyamatos önmarcangolás és megfelelési kényszer megfoszt az élet örömeitől. 

Rengeteg vággyal és elképzeléssel rendelkezünk önmagunk kapcsán, amely mind a változásra szólít. Vágyunk arra, hogy végre ledobjuk magunkról béklyóinkat, és letegyük a vállunkon cipelt terheket. Azokat a terheket, amelyeket korunk modern társadalma ránk aggatott elvárások formájában és amelyeket nap, mint nap magunkkal cipelünk különböző szerepekbe bújva.

Minden nő képes a szárnyalásra, csupán teret és kellő támogatást szükséges nyújtania környezetének hozzá. Amennyiben egy Nő kiegyensúlyozott és tisztában van saját értékeivel, akkor sokkal közelebb fog kerülni a boldogsághoz is. Ezt a boldogságot pedig környezete is érzékelni fogja.

Hogyan tudlak támogatni abban, hogy közelebb kerülj önmagadhoz? Ajándékozd meg magad az ABSOLUTELY WOMAN – NŐIESSÉG MESTERFOKON könyvemmel, amiben még több tippet és útmutatást adok neked a harmonikusabb és nőiesebb élethez! Ráadásul most még néhány napig különleges Santa Edition ajándékcsomaggal szerezheted be a saját példányodat! 🙂

Pirner Alma

- holisztikus egészségcoach, nőiesség mentor, az Absolutely Woman alapítója -

A szerzőről

Misszióm, hogy segítsek neked optimalizálni és magasabb szintre emelni az egészségtudatosságodat, életmódodat és produktivitásodat, átformálni a gondolkodásodat, mely által egy teljesebb életet élhetsz.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj az elsők között minden aktualitásunkról, hírünkről és gazdagodj értékes tartalmakkal!

Kategóriák

További bejegyzések a szerzőtől

Párkapcsolat

5 tipp, hogyan zárd le tökéletesen az évet

Az ünnepek közeledtével sokszor nem úgy zárjuk az évet, ahogy azt szeretnénk, mert a készülődés lendülete túlságosan elragad minket, és a szeretetteljes, intim, meghitt pillanatok helyét átveszi az év végi stressz. A munkahelyen, valamint a készülődés, menü és ajándék tervezés miatt is. Mert szeretnénk ha minden a lehető legtökéletesebbre sikerülne.

Tovább olvasom