Barion Pixel

Mutatok hat egyszerű gyakorlatot, ami garantáltan beindítja a nőiességed

Hogyan lehet intenzíven, illetve minél gyakrabban megélni a nőiességet? A tánciskolákban hozzánk érkezőktől sokszor hallottam ezt a kérdést. Kétségtelen, hogy a legtöbb nőnek bizony nehézségeket okoz ez a terület.

Van egy jó hírem. Mindössze néhány egyszerű gyakorlattal könnyen beindíthatod a nőiességed. Ezeket fogom megmutatni ebben a bejegyzésben.

Táncolj minden mennyiségben

Meggyőződésem, hogy mindenki tud táncolni. Ha be akarod indítani a nőiességed, űzz rendszeresen olyan táncot, ami szuper nőies és fokozza a nőies energiákat. Ez a gyakorlat ugyanis arról szól, hogy minél inkább meg tudd tapasztalni a nőies oldalad.

Tudtad, hogy a csípő számít a női energiaközpontnak? Mondhatni itt található a szakrális csakra. Úgyhogy főként azokat a táncokat javaslom, amik a csípőre helyezik a hangsúlyt.

Teljesen mindegy, hogy otthon a tükör előtt, vagy csoportosan csinálod, de táncolj lehetőség szerint minél gyakrabban.

Iktasd be az életedbe a rendszeres intimtornát

Igen, a nőiességed beindítása végett edzened kell azt a bizonyos izmot is. Nem kell semmi bonyolultra gondolni, napi szinten 5-10 percen át néhány tudatosan kivitelezett gyakorlat is tökéletesen megteszi.

A legjobb, hogy az intimtorna nemcsak a nőiességed megélésében segít. Egyfajta megelőző jelleggel is alkalmazhatod, hogy elejét vedd az érettebb korban jelentkező rendellenességeknek. Ráadásul komoly segítséget jelenthet a várandósság és a szülés során, miközben a szex is jobb lesz tőle.

Lásd magad szépnek

Most őszintén, mikor álltál a tükör elé meztelenül és álltál meg néhány percen keresztül? Mikor szemlélted tested mindazt kiemelve, amit szépnek látsz? Ezt a gyakorlatot rendszeresen javaslom a konzultációk alkalmával, és rendre elképesztő eredményekről számolnak be nekem.

Viszont csak akkor működik, ha a pozitívumokra koncentrálsz. A saját testedet szemlélve öt dicséretre jusson legfeljebb egyetlen kritika, bármennyire is nehéz erre törekedni az elején.

Első alkalommal három olyan dolgot emelj ki magadban, amit szépnek látsz, és ami tetszik magadon. Addig állj a tükör előtt, amíg nincs meg ez a három dolog. Aztán iktasd be ezt a rutint rendszeresen, és két-három hét múlva látványos javulást fogsz tapasztalni a nőiességed megélésében.

Engedd meg magadnak az „énidőt” 

A testednek időnként kijár az őt megillető kényeztetés. Ha a gyerekednek vagy a párodnak csakis a legjobbat adod, akkor a tested is megérdemli a minőségi kényeztetést.

Egy illatos fürdőnél, kényeztető masszázsnál, vagy jótékony testápolási rutinnál nem is kell több. Minél inkább az életed szerves részévé válnak ezek a kis rituálék és kényeztető rutinok, annál inkább előtérbe kerülhet a nőiességed.

Díszítsd fel saját magadat

A tested igenis méltó arra, hogy finom anyagú, szemre is tetszetős ruhákat viseljen. A nőiességed pedig bármikor fokozhatod, ha szexis fehérneműt vagy esztétikus ékszereket viselsz magadon.

Ha rajtam múlna, akkor szívem szerint minden nőt elküldenék portré fotózásra. Aztán megmutatnám a róluk készült ízléses fotókat. Így első kézből tapasztalnák meg a szépségüket és nőiességüket.

Lazíts

Ha valaki görcsös belül, az egyszerűen nem lehet jó nő kívül. A nőiességed megélésének a kulcsa, hogy az ápolt és igényes kinézetre való rendszeres törekvés mellett időnként megengedsz magadnak egy kis lazítást.

Ebben a kérdésben szerintem az ápoltság a kulcs, alapvetően nem pénz kérdése. Sokkal inkább az igényesség árulkodik inkább az egészséges nőiességről. Szóval, néha egyszerűen engedd el magad, lazíts, és töltőd fel mentálisan. Amikor jól érzed magad a bőrödben, az kívülről is látszik rajtad.

Ha érdekelnek hasonló tartalmak, iratkozz fel HÍRLEVELÜNKRE!

Pirner Alma

- holisztikus egészségcoach, nőiesség mentor, az Absolutely Woman alapítója -

A szerzőről

Misszióm, hogy segítsek neked optimalizálni és magasabb szintre emelni az egészségtudatosságodat, életmódodat és produktivitásodat, átformálni a gondolkodásodat, mely által egy teljesebb életet élhetsz.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj az elsők között minden aktualitásunkról, hírünkről és gazdagodj értékes tartalmakkal!

Kategóriák

További bejegyzések a szerzőtől