Barion Pixel
futó nő, izmos has a célja, ezért edz

Szeretnél lapos, izmos hasat? Íme a tippjeim…

Muffin top, “kapaszkodó”, úszógumi, hurkák, terhesség után visszamaradt poci, és még sorolhatnám… Bizonyára mindenki találkozott már vele.
A mai rohanó világban nem sok időnk marad rendszeres mozgásra, főleg főállás, több állás, vagy esetleg gyerek mellett – de azért van remény a lapos és izmos hasra.

Megosztom Veletek tippjeimet, saját tapasztalataim alapján hogyan lehet elérni a csúcsformát, és előcsalogatni a kockákat!

Must DO Tip #1

Attól, hogy felüléseket csinálsz, még nem lesz 6 kockád, de 4 sem, és nem lesz szálkás hasizmod.

Mind a 4 területre kell fókuszálnod a gyakorlatokkal (oldalsó fűrészizom, külső ferde hasizom, belső ferde hasizom, egyenes hasizom), hogy tónusosabb, feszesebb, szálkásabb és definiáltabb legyen a hasad.
Végezz a szokásos lábemelés és hasprés kombinációk mellett összetettebb hasizomgyakorlatokat, mint a törzsfordítások, körök, plank.

Must DO Tip #2

Muszáj, hogy testzsírt veszítsd, hogy előbukkanjanak a kockák a fedésből, ehhez pedig egy “tiszta” étkezési tervet kell követned, nincs mese! Legalább 3 hónapig kövesd ezt, hogy a szervezetet elkezdje a zsírt felhasználni, ezáltal szálkásabb testre tegyél szert és laposabb hasra.

Egyél rengeteg friss zöldséget, sovány fehér húsokat, halakat, ás igyál tisztított vizet, legalább 2-3 litert naponta.

Gyümölcsöt csak nagyon limitáltan fogyassz a gyümölcscukor tartalom miatt, és azt is leginkább a nap elején.

Csökkentsd időlegesen a sófogyasztásodat és szénhidrátbeviteledet, mely megköti a vizet a testedben.

Must DO Tip #3

Edzés nélkül nem úszod meg, bármennyire is jó lenne! Iktass be legalább heti 3 alkalommal magasabb intenzitású, intervall cardio edzést, ami segíti a zsírégetést, szálkásítást.

Legolcsóbb edzés a futás, főleg jó időben! Fuss, amilyen gyorsan csak tudsz 20 másodpercig, majd pihenj 10 másodpercet. Ezt ismételd 20-30 percig.

Ha szigorúan betartod a fent említetteket legalább 2 hónapig, ígérem, drasztikus változások fognak bekövetkezni. Tested teljesen meg fog változni!

Pirner Alma

A szerzőről

Szia, Pirner Alma vagyok. Folyamatosan frissülő blogbejegyzéseimmel inspirállak, hogy megtaláld a saját utadat, és olyan életet élj, amilyet csak szeretnél.

Kategóriák

További bejegyzések a szerzőtől

Önbizalom

A boldog emberek 10 titka

Elgondolkoztál már azon, hogy vajon a boldog emberek mit tudnak, amit Te esetleg még nem? A boldogság kulcsa nem egy jó állás, vagy

Tovább olvasom
Életvezetés

Milyen ajándék kell egy igazi NŐNEK?

Mire vágyik egy igazi Nő? Milyen ajándékra van leginkább szüksége? Lepd meg magadat vagy szeretteidet a leghasznosabb ajándékkal, amit adhatsz és indulj el az önismeret útján!

Tovább olvasom