Barion Pixel

6 gyakorlat, ami beindítja a nőies és szexuális energiáidat, és megtanít szeretni és tisztelni a női erőközpontodat

A női csípő és medence a női energiák központja, a gyönyör kapuja, magas szintű szexualitás elengedhetetlen alappillére, egy új élet kezdete.

Valahogy mégsem foglalkozunk eleget testünk ezen tájékával. Sokszor inkább negatívan gondolunk rá, mint pozitívan, becsméreljük, mert túl széles, túl keskeny, kicsit puhos vagy zsírpárnák fedik. Elvárjuk, hogy együttműködjön velünk, legyen magas szinten a libidónk, legyünk jók az ágyban, megéljük a lehető legjobb szexuális életet, ami megadatott, és termékenyek legyünk, készen a gyermek vállalásra, és a magzat kihordására, mégsem figyelünk rá eléggé.

Emlékszem, amikor még aktívan táncot tanítottam a stúdióimban, és sok éven át napi több csoportos órám is volt, ahol mindig a nőies mozgás, csípőtekerések és érzéki mozdulatok kapták a hangsúlyt, rengeteg nővel beszélgettem, kiderítve, mi a motivációjuk, hogy erotikus táncot tanuljanak.

Voltak, akik a párjukat szerették volna elcsábítani, voltak, akik alakot jöttek formálni egy gyengédebb, és nagyon nőies mozgásformával, mégis a legtöbb az volt, akinek valamilyen elakadása volt a nőiességével, önbizalom hiánya, nem tudta szeretni magát, vagy éppen hosszú ideje nem jött össze a vágyott babavállalás, és a sokadik lombik után azt javasolta egy kicsit nyitottabb és holisztikusabban gondolkodó orvos, vagy éppen pszichológus, hogy a nőiességen, a női energiákon kellene dolgozni, és azokat fejleszteni.

Emlékszem, ismert szexuálpszichológus is küldött hozzám nőket, mert azt mondta, muszáj mozgással is nyitni a nőiesség felé, nem csak terápiával.

Rengeteg sikertörténetem van, amikor sírva mesélték a nők, hogy összejött végre a baba, olyan élethelyzetben, amikor az orvosok már lemondtak róla.

1. Tánc minden mennyiségben, főleg amikor a csípő kap nagy hangsúlyt

Minden nő tud táncolni, csak nem mer. Mindegy, hogy otthon vagy egyedül, a tükör előtt vagy táncórára látogatsz el, válj eggyé a zenével, lazítsd el a csípőd, és mozogj, felszabadultan. Keresd meg a hozzád közel álló mozgásformát, ami lehet egzotikus tánc, hastánc, női jóga, rúdtánc, vagy bármi egyéb csípőközpontú szupernőies foglalkozás.

2. Intim tornázz rendszeresen

Nemcsak érettebb korban válik hasznunkra az erős gátizom, de várandósságnál, szülésnél, szülés utáni regenerációnál is, nem beszélve arról, hogy sokkal intenzívebb orgazmust, és magasabb szexualitást tudunk megélni a párunkkal, ha izmosabb a legbecsesebb testrészünk, és vérbőséget okoznak a gyakorlatok.

3. Lásd magad szépnek

Igen, ott, alul. Mikor nézted meg magad utoljára úgy igazán? Mi jutott eszedbe először Róla? Csodáltad, vagy inkább undorodtál, esetleg teljesen semlegesen érintett a dolog? Hidd el, minden női nemi szerv csodásan szép. Úgy tekintsél rá, mint egy virágra. Van liliom, tulipán, szegfű, orchidea, és ezermás csodás színű, formájú és illatú virág. Attól, hogy nem úgy néz ki feltétlen a Tiéd, mint az „átlag”, még ugyanolyan GYÖNYÖRŰ.

4. Kényeztesd magad

Fürdés után kend be magad illatos olajjal, masszírozd át a csípődet, hasadat, fenekedet. Ne kapkodd el, élvezd a mozdulatot, mint amikor valami számodra igazán kedveset simogatsz. A fürdés legyen rituálé, ugyanúgy, mint az otthoni testápolás is.

5. Díszítsd fel magad

Ha szereted a szép fehérneműket, öltöztesd magad csodás darabokba nap mint nap, független attól, hogy látja-e azt egy férfi, vagy sem. Egy gyönyörű fehérnemű is önmagunk tisztelete, szeretete. Ha tetszik, viselj hasláncot, ami feldíszíti még jobban a csípődet, és hangsúlyozd bátran ruhákkal is azt, amire muszáj, hogy büszke legyél.

6. Lazíts!

Sokszor egész nap megfeszülve közlekedünk, és észre se vesszük. Rohanunk, kapkodva vesszük a levegőt, visszatartjuk a vizeletet, és még sorolhatnám. Egy folyamatos negatívan felfokozott állapotban van a test, mint ahogy a csípő és derék tájék is.

Szánj időt a meditációra, a teljes ellazulásra, jógára és csípő nyújtó, illetve nyitó gyakorlatokra, melyek nem csak fizikailag segítenek rengeteget, de lelkileg is feltöltenek, ellazítanak, közelebb kerülve tudatosan ahhoz az ősi erőhöz, ami benned lakozik.

A női test egy CSODA. Ebben azt hiszem, megállapodhatunk. De ápolod, gondozod úgy, mint a legféltettebb kincsedet? Mint az újszülött gyerekedet? Szereted, véded, óvod, értékeled, tanítod, kényezteted?

Pirner Alma

A szerzőről

Szia, Pirner Alma vagyok. Folyamatosan frissülő blogbejegyzéseimmel inspirállak, hogy megtaláld a saját utadat, és olyan életet élj, amilyet csak szeretnél.

Kategóriák

További bejegyzések a szerzőtől

Életvezetés

Hogyan alkalmazkodj az otthoni munkához?

Ha esetleg megkérdeznéd az embereket rólam, valószínűleg azt mondanák, abszolút extrovertált és társaságkedvelő vagyok. Hisz 16 évet dolgoztam színpadon közönség előtt, rengeteg előadást

Tovább olvasom
Önbizalom

A boldog emberek 10 titka

Elgondolkoztál már azon, hogy vajon a boldog emberek mit tudnak, amit Te esetleg még nem? A boldogság kulcsa nem egy jó állás, vagy

Tovább olvasom