Barion Pixel

Hogyan válts életmódot lépésről lépésre úgy, hogy megalapozd a jövőbeni egészségedet és szépségedet hosszú távon is?

Nagyon kevés nő elégedett magával, és szinte mindenki szeretne jobban kinézni, egészségesebb, fittebb, energikusabb (és igen, szexisebb) lenni, valahogy mégsem tud a legtöbb nő hosszú távon egy olyan megoldást találni, mely valóban élvezetes, szórakoztató és tud működni egy életen át is akár, emellett idő és költséghatékony.

A szokásaid alakítják az életedet, még ha ezek nagyon kicsi, aprócska és észrevétlen szokások is. Annyira észrevétlenek, hogy nem is vagy tudatában.

Hosszú távon nem fogja megoldani a problémádat az, ha a kezedben egy étrend, amit követni kell, vagy ott a vágyott edzésterv, ami csak az elején izgalmas (ha egyáltalán az).

Ha legalább már a gondolat megfogalmazódott benned, hogy tenned kéne valamit az egészségedért és változtatnál, akkor az első lépést már meg is tetted.

Nem akarlak bedobni rögtön a mélyvízbe, hiszen nem az a cél, hogy már az elején megutáld az egészet, vagy nehéznek és betarthatatlannak érezd. Sokkal inkább az hogy átlásd mi az amit megtehetsz magadért.

Hidd el, senki nem tud olyan tökéletesen, gondoskodóan, elhivatottan és briliánsan törődni veled, mint Te magad.

Tanácsaim leginkább wellness fókuszúak. A Te jólétedről, közérzetedről, egészségedről szólnak. A lényeg hogy jól érezd magad!

Segítek leszámolni az egészségtelen szokásokkal, amik már nem szolgálnak téged, és kialakítani egy sokkal élhetőbb, stresszmentesebb, öngondoskodáson alapuló metódust.

Ez az alapja mindennek, innen tudsz majd tovább menni, jobban elmélyülni, ha szeretnéd.

Semmit nem kell rögtön és egyszerre megoldanod, hiszen mindenki teljesen egyedi, más dolgok hatnak ránk. Van, akinek 21 nap alatt beépül egy új szokás, van, akinél ez hosszú hónapok munkája.

Hogyan kezdj bele?

Képezd magad
Legyenek segítőid
Szűntesd meg a gyulladást a szervezetedben
Hallgass a gyomrodra
Figyelj a szervezeted PH-jára
Vond ki a káros kémiai anyagokat az életedből és háztartásodból
Szokj rá a smoothie-ra
Figyelj oda a vízfogyasztásodra
Redukáld az állati eredetű (színhús) fehérjebeviteledet
Engedd el a tejtermékeket
Ints búcsút a cukornak
Egyél organikusan, amikor csak tudsz
Tanulj meg főzni
Figyelj oda, mire költesz
Bevásárlólistával dolgozz és heti étrend tervezővel, mellyel időt és pénzt spórolsz meg

Mindehhez pedig megkapod a folyamatos segítséget, támogatást és mentorálást tőlem Absolutely Woman CLUB-tagként, így semmit nem kell egyedül kitalálnod, kikísérletezned vagy megoldanod.

3 hónap alatt rendbe tesszük az életedet, melynek alapja a saját egészséged. Szerintem ezt már nem kell bizonygatnom.

Nézd meg a részleteket ITT!

Iratkozz fel az ingyenes, 5 napos Back To Basics Életmódváltó Kurzusra, és tegyük együtt rendbe az életmódváltás alapjait!

Pirner Alma

A szerzőről

Szia, Pirner Alma vagyok. Folyamatosan frissülő blogbejegyzéseimmel inspirállak, hogy megtaláld a saját utadat, és olyan életet élj, amilyet csak szeretnél.

Kategóriák

További bejegyzések a szerzőtől