Barion Pixel

Az otthoni báj

Új év, új lendület – örök báj! A loungewear hódít, magával ragad és a divathoz méltó intelligenciával belopódzik gardróbunkba.
Az elmúlt időszak – mint minden lényeges politikai, gazdasági, kulturális változás – nyomott hagyott a legnagyobb divatdiktátorok ceruzáján is.

 

Egészen rövid idő alatt számtalan divatmárka önálló loungewear kollekcióval gazdagította kínálatát. Nevezhetjük basic-nek, homewear-nek a lényegen nem változtat, mindennapjaink trendi viselete otthonunk négy fala között és nem csak!

Nap mint nap értékes perceket töltünk lakhelyünk meghitt környezetében. Miért is ne ajándékoznánk meg saját magunkat, családtagjainkat, a szomszéd nénit, a postást vagy épp négylábú barátunkat kifinomult külsőnkkel és belsőnkkel?

Nem titok a viselt fehérnemű mérhetetlen hatalma – igényes, megfelelő méretű és alkalomhoz illő kéz a kézben a személyes higéniával (bármennyire is meglepő, a samponnál kezdődik és nem a luxus szalonokban).

A szín, az alapanyag meghatározó otthoni viseletünkben is. Egy minőségi ruhanemű minden esetben egy valódi befektetés. Külsőnkbe a sugárzó jó közérzetünkért, belsőnkbe önbizalmunk és önértékelésünk jele képpen.

A smink, az ékszer viselettel óvatosan!

A ZOOM kamera meglepő tükröt tarthat elénk a munkahelyi értekezlet során ha nem voltunk megfelelően körültekintőek a napi outfitünket illetően. A minták és harsány színek nem túl közkedveltek ebben a divatirányzatban, természetesen beilleszthető egy-egy ruhadarabon, kiegészítőn keresztül de nem főszereplőként.
A lábbelik.

A Koronavírus kellett hozzá hogy a nyugati kultúrák is igazodjanak a jól bevált magyar szokásokhoz az otthoni viseletet illetően. A divat világa igazi kulturális változást hozott sokunk életébe, szebbnél-szebb otthoni lábbelikkel kényezteti a hölgyeket és urakat egyaránt.

Ha esetleg a karácsonyi ajándék nem lett az igazi a nagy Ő-nek, még mindig beruházhatunk egy stílusos velvet slip on shoes modellbe. (Garantálom hogy az a férfi aki egyszer belebújik egy ilyen csodacipellőbe örökre megfeledkezik a gumipapucs lélekromboló verziójáról).

A divat nagymesterei már jó előre megkomponálták a következő lépést is, kedvenc táskánk, egy stílusos utcai cipő, egy-egy ékszer (ha bizsu akkor maximum egy darab) tásaságában máris folytatódhat életünk otthonunk meghitt négy falán túl kihasználva aktuális loungewear ruházatunkat.

Ne feledjük hogy bámely stílus, divatirányzat legnemesebb kiegészítője őszinte mosolyunk és kedvességünk!

/Hagymásy OrSi/

Hagymásy Orsolya

A szerzőről

Saját családomon túl szeretnék minél több embernek boldogságot, önbizalmat és kiegyensúlyozottságot ajándékozni.

Kategóriák

További bejegyzések a szerzőtől

Életvezetés

A kedvesség művészete

Modern etikett, viselkedéskultúra, a kedvesség művészete. Sokfélképpen definiálhatjuk a GALATEO kifejezést. Egy valódi ÉLETTSTÍLUS. Tanulható és remekül hasznosítható jó tanácsok mindennapjainkhoz.

Tovább olvasom
Életvezetés

A vendéglátás missziója

Számomra az ötödik évszak. A szeretetről szól. A külső-belső ragyogás pillanata. Az otthonunk dekorálása, szeretteink megvendégelése, szívből szóló gesztusok és némi csillogás a

Tovább olvasom
Nőiesség

Az otthoni báj

Új év, új lendület – örök báj! A loungewear hódít, magával ragad és a divathoz méltó intelligenciával belopódzik gardróbunkba. Az elmúlt időszak –

Tovább olvasom
Életvezetés

A kedvesség művészete

Modern etikett, viselkedéskultúra, a kedvesség művészete. Sokfélképpen definiálhatjuk a GALATEO kifejezést. Egy valódi ÉLETTSTÍLUS. Tanulható és remekül hasznosítható jó tanácsok mindennapjainkhoz.

Tovább olvasom
Életvezetés

Az ajándékozás titkai

Az ünnepi előkészületek során a mai bejegyzéssel belépünk a GALATEO szívébe. Az ajándékozás mint gesztus (és nem mint kereskedelmi tevékenység) mások iránti kedvességünk,

Tovább olvasom