Barion Pixel

8 dolog, amit ne egy férfitől várj, hogy megadjon neked

Mik azok a dolgok, amiket elvárhatunk egy párkapcsolatban, és mik azok, amiket jobb ha nem? A válasz igen egyszerű. Ne kockáztass, és ne azt várd, hogy majd valaki leszel egy másik ember mellett, sokkal inkább azt, hogy az vagy AKI, és bár csiszolódunk egymáshoz egy párkapcsolatban, mégis vannak alapvető dolgok, amiket jobb, ha még azelőtt tudatosítasz magadban, mielőtt belemennél egy párkapcsolatba. Van már kapcsolatod? Szuper! Remélem akkor az alábbi dolgokon teljes erőbedobással dolgozol, és nem a párodtól várod el ezeket.

1. Hogy önbizalmad legyen.

Amivel mások ruháznak fel, azt el is vehetik tőled. Ne attól érezd többnek, szebbnek, okosabbnak magad, hogy van valaki melletted. Hanem önállóan is. Fejleszd az önbizalmadat, önbecsülésedet, és ne mások tükrében lásd valamilyennek magadat.

2. Hogy értékesnek gondold magadat.

Az önértékelés nem külső dolgoktól kellene függjön, nem sikeres munkától, vagyontól, vonzó külsőtől. Hanem az alapvető értékeidtől, amik születésedtől fogva elkísérnek, és amit mehet közben felépítettél magadban.

3. Hogy megmutassa, merre kellene menned.

Nem tudod, mit kezdhetnél az életeddel? Merre kellene menned? Mit kellene tanulnod, milyen munkát kellene vállalnod? Vedd górcső alá az erősségeidet, belső érzésedet, vágyaidat, mi tesz boldoggá. Ha az, hogy vállalkozz, állj ki mellette teljes mellszélességgel, ne hagyd, hogy mások elbizonytalanítsanak, vagy megmondják, mit kell tenned.

4. Hogy megmondja, milyen a Te stílusod.

Mi a stílus? Nem, nem a divat. A stílus azt jelenti, mit szeretnél üzenni a külvilágnak. Ezt pedig neked kell pontosan tudni. Hogyan öltözködj, hogyan sminkelj, milyen legyen a hajviseleted? Ez mind-mind magánügy. Ne a férfitől várd, hogy elmondja, milyen ruhát vegyél fel, milyen legyen a hajszíned vagy a körmöd.

Értem én, hogy tetszeni szeretnél minden áron, de tudod mi tetszik egy férfinak? Ha Neked jó a kisugárzásod, van önbizalmad, vidám és felhőtlen vagy. A ruha és a külsőségek csak egy eszköz. Ne hagyd magad befolyásolni, mert az már nem a Te stílusod lesz, hanem az övé.

5. Az anyagi biztonságot.

Függetlennek lenni anyagi értelemben bizony nagyon vonzó és szexi tulajdonság. Egyik férfi sem egy aranyásót akar maga mellé, ők maximum addig izgalmasak, míg szexuálisan használják őket. Teremtsd meg magadnak az anyagi feltételeket, hogy önállóan is megállj a lábadon, akkor már rögtön más “pozícióból” indulsz. A férfi se enged meg magának annyi mindent a kapcsolatban, mint egy anyagilag kiszolgáltatott nővel, mert tudja, hogy nem érdekből vagy vele. Nem beszélve arról, hogy nem kell benne maradnod egy olyan kapcsolatban, ami pusztít, mérgez, csak mert “nincs hová menned”.

6. A méltóságot.

A női méltóság egy velünk született dolog. Ha nem így érzed, vagy elvette valaki a méltóságodat korábban, dolgozz ezen, hogy visszaszerezd. A hiszti, féltékenykedés, drámázás mint-mind méltóságon aluli viselkedés, ha igazi nő vagy. A férfit ezzel eltaszítod, nemhogy magadhoz láncolnád. Van egy interneten terjedő mém, ami hatalmas kedvencem, muszáj megosztanom veled. 🙂

Érted már a lényeget? Te a gepárd vagy. Oké? 🙂

7. Azt, hogy VALAKI legyél.

Ne csak egy férfi oldalán érezd magad valakinek. Ne csak valaki feleségeként. Nézd meg Michelle Obama-t, vagy Hillary Clintont. Értem én, hogy egy szupersztár, gazdag és befolyásos üzletember a férjük (volt férjük), de ettől még ők is VALAKIK. Vannak céljaik, álmaik, projectjeik, társadalmi szerepvállalásuk, ami független a mellettük lévő befolyásos férfitől.

8. Azt, hogy a férfi legyen az egyetlen társaság.

Igen, normál esetben a társad a partnered a legjobb barátod, a szerelmed, a szeretőd, és még sorolhatnám.

De ne ő legyen az egyetlen társaságod. Nagyon nyomasztó tud lenni, a férfinak, amikor nem érdekel más, nincs más ember körülötted, nincsenek önálló programjaid, énidőd, barátnőid. Fontos, hogy érezze, Ő a legfontosabb az életedben. De nem az EGYETLEN. Ettől maradsz érdekes és izgalmas, akiért nap mint nap küzdeni kell.

Hiszen a legtöbb nő ugyanazt mondja, mit szeretne elérni egy kapcsolatban? Hogy szeressék és tiszteljék őt, hogy álomnőként tekintsenek rá, hogy rajongjanak érte, hogy megbecsüljék, hogy érdekes tudjon maradni hosszú távon is. Ha ezt a 8 pontot betartod, és folyamatosan fejleszted magadat, nagy esély van arra, hogy amire vágysz, az be is következik.

Ha érdekelnek hasonló tartalmak, iratkozz fel HÍRLEVELÜNKRE!

Pirner Alma

- holisztikus egészségcoach, nőiesség mentor, az Absolutely Woman alapítója -

A szerzőről

Misszióm, hogy segítsek neked optimalizálni és magasabb szintre emelni az egészségtudatosságodat, életmódodat és produktivitásodat, átformálni a gondolkodásodat, mely által egy teljesebb életet élhetsz.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj az elsők között minden aktualitásunkról, hírünkről és gazdagodj értékes tartalmakkal!

Kategóriák

További bejegyzések a szerzőtől

Életmód

Életmódváltásod alappillérei

Az összes fogyókúrának eladott program után 95%-ban pedig sajnos jön a „JOJO”, mint effektus. És kezdődik minden elölről. De ennek nem kell így lennie, ha

Tovább olvasom