táncoló, felszabadult nő

Szabadítsd fel magad! Önbizalom és tánc? Jobban összefügg, mint gondolnád!

Mielőtt még azt mondanád: “Nem, én nem tudok táncolni…”, megnyugtatlak.

Táncolni mindenki tud.

 Az ősi női mivoltunkhoz hozzátartozik a tánc és a zene, és nem véletlen a mondás, “a tánc a vízszintes vágyak függőleges kiteljesedése”.

Aki harmóniában van a testével, tudja tekerni a csípőjét szexisen és lazán, és mindez természetesen jön számára, biztosan jó az ágyban is.

A nők már az őskorban is tánccal csábították a kiszemelt férfit, és a legtöbb táncműfaj tele van erotikával. Nézd csak meg a latin táncokat és a hastáncot, csak hogy egy párat említsek.

A csípőmozgásokra alapuló műfajokat termékenységi rituáléknak is mondták, hiszen azáltal, hogy a csípőt tekerjük, mozgatjuk, ringatjuk, segítjük az alhasban és a nemi szervben az energiaáramlást, vérkeringést, sokkal mozgékonyabbak leszünk.

Mindegy hány éves vagy, és milyen testalkatod van, ha NŐ vagy, a TÁNC neked való.
Lággyá és nőiessé tesz, és pont azokat az energiákat erősíti, amire a mai világban nagy szükség van.

A táncnak egyébként rengeteg más jótékony hatása is van, ami a testünket illeti, fogyaszt, zsírt éget, feszesít és javítja az állóképességünket. Nézzük csak meg a táncosokat, hogyan festenek. Méltóságteljesek, elegánsak, gyönyörű izmos testtel, és varázslatos lábakkal.

Kivétel nélkül minden esetben boldogsághormon szabadul fel, amikor táncolunk, vidámabbak, kiegyensúlyozottabbak leszünk, és megtanuljuk megismerni és megszeretni a saját testünket, ahogy egyre közelebb kerülünk a tánc által hozzá.
Mivel tükör előtt csináljuk, fejlődik a testtudatunk is, megtanuljuk, mi az előnyös számunkra, hogyan tartsuk szépen a testünket, mozgassuk lágyan a karunkat, vagy hogyan sétáljunk méltóságteljesen.
A zene által fejlődik a ritmusérzékünk, a hallásunk, és rögtön jobb kedvre derít a kedvenc számunk, amikor épp rosszabb passzban vagyunk.

Én legjobban mégis azért imádok táncolni, mert úgy formálja az alakomat, hogy észre sem veszem, és bár más edzésformákat is végzek, amik szükségesek, mégis a tánc adja azt a lágyságot, finomságot, amire minden nőnek szüksége van szerintem a mai világban, nem beszélve az imádott férfi elcsábításáról (ha akarod).

Lépj egy szintet,

és vesd bele magad az egzotikus tánc rejtelmeibe az Exotic Dance Cardio Tréningemmel most 53%-os kedvezménnyel! Nőiességed fejlesztése a legszexibb zsírégetéssel, melynek szuperszexi hatásait a mindennapi életedben is élvezheted!

Pirner Alma

A szerzőről

Szia, Pirner Alma vagyok. Folyamatosan frissülő blogbejegyzéseimmel inspirállak, hogy megtaláld a saját utadat, és olyan életet élj, amilyet csak szeretnél.

Kategóriák

További bejegyzések a szerzőtől

Életmód

Hidratálj tudatosan!

Az egészséges életmód elkötelezettjei gyakran kerülnek nehéz helyzetbe, hiszen a legfrissebb kutatási eredmények sokszor cáfolnak rá a korábban rendíthetetlennek hitt táplálkozási ajánlásokra.

Tovább olvasom
Párkapcsolat

5 tipp, hogyan zárd le tökéletesen az évet

Az ünnepek közeledtével sokszor nem úgy zárjuk az évet, ahogy azt szeretnénk, mert a készülődés lendülete túlságosan elragad minket, és a szeretetteljes, intim, meghitt pillanatok helyét átveszi az év végi stressz. A munkahelyen, valamint a készülődés, menü és ajándék tervezés miatt is. Mert szeretnénk ha minden a lehető legtökéletesebbre sikerülne.

Tovább olvasom