Barion Pixel
táncoló, felszabadult nő

Szabadítsd fel magad! Önbizalom és tánc? Jobban összefügg, mint gondolnád!

Mielőtt még azt mondanád: “Nem, én nem tudok táncolni…”, megnyugtatlak.

Táncolni mindenki tud.

 Az ősi női mivoltunkhoz hozzátartozik a tánc és a zene. Nem véletlen a mondás, hogy “a tánc a vízszintes vágyak függőleges kiteljesedése”.

Aki harmóniában van a testével, tudja tekerni a csípőjét szexisen és lazán, és mindez természetesen jön számára, biztosan jó az ágyban is.

A nők már az őskorban is tánccal csábították a kiszemelt férfit, és a legtöbb táncműfaj tele van erotikával. Nézd csak meg a latin táncokat és a hastáncot – csak hogy egy párat említsek.

A csípőmozgásokra alapuló műfajokat termékenységi rituáléknak is mondták. Azáltal, hogy a csípőt tekerjük, mozgatjuk, ringatjuk, segítjük az alhasban és a nemi szervben az energiaáramlást, vérkeringést, sokkal mozgékonyabbak leszünk.

Mindegy hány éves vagy, és milyen testalkatod van, ha NŐ vagy, a TÁNC neked való.
Lággyá és nőiessé tesz, és pont azokat az energiákat erősíti, amire a mai világban nagy szükség van.

A táncnak egyébként rengeteg más jótékony hatása is van, ami a testünket illeti. Fogyaszt, zsírt éget, feszesít és javítja az állóképességünket.
Nézzük csak meg a táncosokat, hogyan festenek. Méltóságteljesek, elegánsak, gyönyörű izmos testtel, és varázslatos lábakkal.

Kivétel nélkül minden esetben boldogsághormon szabadul fel, amikor táncolunk. Vidámabbak, kiegyensúlyozottabbak leszünk, és megtanuljuk megismerni és megszeretni a saját testünket, ahogy egyre közelebb kerülünk a tánc által hozzá.

Mivel tükör előtt csináljuk, fejlődik a testtudatunk is. Megtanuljuk, mi az előnyös számunkra, hogyan tartsuk szépen a testünket, mozgassuk lágyan a karunkat, vagy hogyan sétáljunk méltóságteljesen.

A zene által fejlődik a ritmusérzékünk, a hallásunk, és rögtön jobb kedvre derít a kedvenc számunk, amikor épp rosszabb passzban vagyunk.

Én legjobban mégis azért imádok táncolni, mert úgy formálja az alakomat, hogy észre sem veszem. Bár más edzésformákat is végzek, amik szükségesek, mégis a tánc adja azt a lágyságot, finomságot, amire minden nőnek szüksége van szerintem a mai világban, nem beszélve az imádott férfi elcsábításáról (ha akarod).

Lépj egy szintet,

és vesd bele magad az egzotikus tánc rejtelmeibe az Exotic Dance Cardio Tréningemmel most 53%-os kedvezménnyel! Nőiességed fejlesztése a legszexibb zsírégetéssel, melynek szuperszexi hatásait a mindennapi életedben is élvezheted!

Pirner Alma

A szerzőről

Szia, Pirner Alma vagyok. Folyamatosan frissülő blogbejegyzéseimmel inspirállak, hogy megtaláld a saját utadat, és olyan életet élj, amilyet csak szeretnél.

Kategóriák

További bejegyzések a szerzőtől

Életmód

Te is édesszájú vagy?

Az emberek többsége iszonyatosan édesszájú. Amikor a táplálkozáskutatók az elhízás okairól beszélnek, ami sajnos a magyarok 60%-át érinti, sokszor emlegetik a nem megfelelő

Tovább olvasom